reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Jeju dziewczyny, dzieciaczki sliczne!!! I jak rosna niektore - tak dawno mnie tu nie bylo, ze teraz widze roznice jak sie szybciutko zmieniaja :-)

A to nasz Sarek :-)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

reklama
Ale dziś beznadziejna pogoda. Nawet Adaś cały dzień śpi. Jak ja nie lubię tej pory roku, a październik był taki ładny :szok:

Sandra faktyczniedawno tu nie zaglądałaś.:tak: A Twoja Sarunia ursła.

Agnieszka nie biorę żadnych leków, miałam od położnej przepis na okład - wyglądalam jak amazonka z owiniętymi wbandaż piersiami:-) , ale pomogło.Teraz już jest ok, ale ściągam pokarm (musiałam zainwestować w laktator:baffled: ) i karmię buteką co drugie karmienie, bo po tych przejściach mam za malo pokarmu :hmm: :sad:
Agnieszka Twoja dzidzia słodka, wygląda na dużo starszą.

AGUSIAA jaki duży Twój syneczek, rośnie przystojniak :tak:

Hej!
No rosna te dzieciaczki niesamowicie!
Judi juz cudnie raczkuje tak jakby ja ktos gonil i czasem sie potknie o zadlugi rekaw :)
A pogoda faktycznie tragiczna:(:(

Madzia - ja tez mam to juz za sobą i pokarmu jest tak jak u Ciebie mniej - mała dostaje butlę na noc po kąpieli

Resztę posiłków przystawiam ja na żądanie i mam nadzieje że pokarm wróci

Sandra Sarunia jest przesliczna... schrupac...:rofl:;-):-)
Madzia i Agnieszka powodzenia i duzo wytrwalosci w karmieniu dzieciaczkow... napewno sie wam uda przezwyciezyc wszystkie problemy... :tak::tak::tak:
Lilith ale z Judytki sportsmenka... (ciekawe kiedy Olek sie ruszy z miejsca...:confused:) teraz to pewnie wszedzie jej pelno...:laugh2:

A my zakatarzone :/ Ale dobrze że Oliwka dobry humorek nawet ma.Ja od dzisiaj na staż chodze więc praktycznie z babcią siedzi ale jest grzeczna i fajnie :D

Dziewczyny jak mam pytanko jak rozwiązałyście problem zakończenia urlopu macieżyńskiego??

Co zrobiłyście z maluszkami i czy poszłyście do pracy???

A może wychowawczy??

On jest płatny??

Witam kobitki:-)
Zdjecia cudne!!!!!
Agus ja jestem na wychowawczym tylke ze przedporodem pracowalam-jak pracujesz masz platne jak nie to niestety nie masz platne:-(
Natala miala ostatnio problemy z pecherzem ale naszczescie juz jest oki i dzis bylysmy na kontroli i jest juz dobrze :-D

A to zdjecie z ostatniej cieplej soboty bodajze 3 tyg.temu
0a8d8056c3c349c7c02e65aff6c31124,5,19,0.jpg

A tu Natala przed kapaniem
af77acf580a2ac551ce81db3244ca351,10,19,0.jpg

I spacer jak spadl pierwszy snieg
ccffe10d921958d2f96bc375d7ab67f7,10,19,0.jpg

18a7a26248ddb891c229edd9fe8ad470,10,19,0.jpg

A tu Ja i mała jak miala okolo 10 miesiecy
fdbb1c4d8549c6c1e61a8b1eea1fa5d4,10,19,0.jpg

Hehehehehe

Hej dziewczyny , dawno mnie nie było , i strasznie za wami tęskniłam.
Niestety mój syn tak organizował mi czas że nigdy nie miałam czasu na neta:no:
Ale teraz już smacznie śpi więc zaglądam do was :-)

Ale te wasze pociechy rosną , macie cudne dzieciaczki :-)

JA TEż POSYŁAM KILKA AKTUALNYCH FOTEK MOJEGO SYNECZKA :

48onexu.jpg

2jfc3ll.jpg

4h39x1f.jpg

34fxzdj.jpg

reklama
Zielona wow jaki on juz duzy!! widzialas jaka moja Judi jest malutka?a to niewielka rozniaca wieku!Super taki juz dorosly:)I slicznie sie smieje!!!!!!!

Do góry