Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i tu sie nie zgodze bo witaminy to nie tylko warzywa i owoce, ale wiele innych produktow, ktore nie zawsze dzieciaki lubia.Staram się faszerować dzieci owocami i warzywami i nie podawać dodatkowo witamin. jak dobrze ułożysz dietę 5 razy dziennie owoce i warzywa - witaminy nie będą potrzebne.
no ale skoro napisałaś, że bez suplementów się czasem nie obejdzie to Twoje dzieci coś brały tak? Nasza Pani doktor zapisała nam Bioaron C. nie jest to suplement tylko lekarstwo.
Witam Was dziewczynki Bioaron C powoduję także łaknienie, moim zdaniem tran jest najlepszy
Staram się faszerować dzieci owocami i warzywami i nie podawać dodatkowo witamin. jak dobrze ułożysz dietę 5 razy dziennie owoce i warzywa - witaminy nie będą potrzebne.
o łaknienie, to moze sie przydac dla wielu niejadkow, np. mojego![]()
a ty podawala bioaron c?
.
łaknienie to chyba bardzo złe określenie, a juz na pewno żle sie kojarzy
bioaorn wpływa an poprawe apetytu i to ma być jego dodatkowa zaleta, a nie że łaknienie jako wada
ano ja podawała
i podaje
bioaron jest u mnie w apteczce obowiazkowo od roku, kiedy to pomóg nam przejść przez 1 klase szkoły podstawowej i zimną jesien,
sprawdził się, dzieci nie chorowały i nie chorują co chwila,i teraz jest juz pewny sposob na choroby u nas w domu