reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Blada kreska

reklama
A myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy [emoji85]

Czytaj [emoji23] tu całość -> Link do: Czy joga to grzech? - Wydawnictwo W drodze
IMG_9172.jpg

O cholera i co ja teraz mam zrobić jak joga pomaga mi na bóle kręgosłupa [emoji45] [emoji23]

Wyspowiadaj się, żałuj i nigdy więcej tego nie rob [emoji23]

Mi również joga fizycznie pomaga, mój tata po operacji kręgosłupa miał podobne ćwiczenia na fizjoterapii. Psychicznie ćwiczenia oddechowe i wyciszające praktykowalam już dużo wcześniej (z uwagi na arytmię serca powodowana prawdopodobnie nadmiernym stresem/nieodpowiednia reakcja organizmu na stres) zanim poszłam za zajęcia z jogi, no ale cóż, widać to narzędzia szatana i mimo ze teraz nam pomagają, to długofalowo wpłyną na nas destrukcyjne. Wszak czy diabeł nie kusił dobrobytem? [emoji16]

Ja to dopiero jestem wiedźmą.
Jestem po rozwodzie i żyje z hmm konkubentem [emoji81] także z serduszkowania nici tylko seks [emoji2370]

Przynajmniej wiem skąd u mnie to zło się wzięło. Matka rozwiedziona z ojcem, z drugiego związku miała kolejne dziecko (którego rzeczywiście w jednym z kościołów nie chcieli ochrzcić), nie dziwne ze jestem dzieckiem szatana skoro takie wzorce miałam. Tak wiec i Twoje dzieci już będą miały przerąbane [emoji16]

reklama
Do góry