93kora
Moderator
PozytywnyPo powrocie z pracy zrobilam strumieniowy innej firmy. Kreska znowu blada, ale pojawila się błyskawicznie, to chyba dobry znak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PozytywnyPo powrocie z pracy zrobilam strumieniowy innej firmy. Kreska znowu blada, ale pojawila się błyskawicznie, to chyba dobry znak![]()
Sorry poprawiam- piątek tydzień temu negatywny. A wczoraj w piątek i dzis takie kreski jak na zdjęciuZobacz załącznik 1678003Witam . Miesiączkę mialam 17 listopada , mój cykl trwa 35 dni.
Owulacja - 8 grudnia, a miesiączkę mam dostać 22 grudnia.
W piatek zrobilam test i byl negatywny, wczoraj zrobiłam 2 testy ,a dziś powtórzyłam kolejne 2. Czy według was są to normalne kreski czy wada producenta ? Testy są z jednej tej samej firmy. Pozdrawiam.
Testy są pozytywne. Ta firma ogólnie słabo się wybarwia mimo czułości od 10.Zobacz załącznik 1678003Witam . Miesiączkę mialam 17 listopada , mój cykl trwa 35 dni.
Owulacja - 8 grudnia, a miesiączkę mam dostać 22 grudnia.
W piatek zrobilam test i byl negatywny, wczoraj zrobiłam 2 testy ,a dziś powtórzyłam kolejne 2. Czy według was są to normalne kreski czy wada producenta ? Testy są z jednej tej samej firmy. Pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedźTesty są pozytywne. Ta firma ogólnie słabo się wybarwia mimo czułości od 10.
A skąd test? Kupowałam podobne z action owulacyjne, i ciążowe. Oczywiście ciążowe negatywne ale owulacyjne właśnie nie mają na środku kreseczki tylko bardziej po boku. Więc może akuratHejkilka dni temu wykonałam test ciążowy ... Była druga blada kreska , dzisiaj powtórzyłam test i ponownie wyszła blada kreska ale tak nie na środku tylko bardziej po prawej stronie, na początku była wyraźniejsza później zbladła
do miesiączki jeszcze 4 dni ale może któraś tak miała ?dziękuję za odpowiedzi
![]()