Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję."to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję."to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
Dlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xdCzuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…
Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję.
Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciątko pod sercemDlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xd
że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?![]()
Gdzie jest napisane, że ktoś zazdrości poronień?że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?![]()
no a czego zazdrościmy? Sama autorka napisala, że ma wiele poronień za sobą i teraz ma dystans do tej ciąży? Więc kto co komu zazdrości?Gdzie jest napisane, że ktoś zazdrości poronień?
Niech zgadnę - ten sposób to seks?Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…