Key1994
Zaangażowana w BB
Zrób jeszcze jeden po 48h, wtedy zobaczysz przyrost jest dobryKurde a ja się zastanawiam czy to nie za nisko ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób jeszcze jeden po 48h, wtedy zobaczysz przyrost jest dobryKurde a ja się zastanawiam czy to nie za nisko ...
Gratuluję i życzę szczęśliwego zakończeniaDziewczyny beta z dzisiaj tj.11 dpo wynosi 30
Bardzo dziękuję ;* to bardzo miłe :* ja nie wiem jak wytrzymac do piątku bo mega się boje jaki będzie przyrost . właśnie w większości poronień już na etapie sprawdzania bety wiedziałam że kolejna porażkaGratuluję i życzę szczęśliwego zakończeniaTrzymam kciuki a nawet pomodlę się za małego Okruszka, niech rośnie zdrowo
![]()
Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, będę trzymała kciuki i koniecznie daj znaćBardzo dziękuję ;* to bardzo miłe :* ja nie wiem jak wytrzymac do piątku bo mega się boje jaki będzie przyrost . właśnie w większości poronień już na etapie sprawdzania bety wiedziałam że kolejna porażka![]()
Staram się ale też próbuje się przygotować w razie W heh...Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, będę trzymała kciuki i koniecznie daj znaćdużo zdrowia dla Was
![]()
Zrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.Nie ma za co przecieżdaj znać jak zrobisz następny test za ok. 2 dni i badania. Aż ciekawa jestem
pozdrawiam
![]()
Mówiłam już, że kocham oglądać testy z dwiema kreskami?Zrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.
![]()
SuperZrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.
![]()
PięknaZrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.
![]()