15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmi
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmi
nie ma, bo tamte konta są dawno usunięteWiem co to IP. A wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?
Nie napisałam, że po IP nie da się tego sprawdzić, tylko, że Patryk nie ma tu wspólnych kont, bo sprawdziłam.
Z postu wynika coś innegoBo dostała miesiączki finalnie przecież pisałem
Proszę Pani napisałem tam przecież że dostała miesiączki 7 września tylko powiedziałem że przez te emocje oczytałem się wielu mało rzetelnych informacji w internecie i bałem się że pomimo okresu wciąż może być w ciąży. Tylko dlatego tu napisałem, ja naprawdę nie chciałem tu nikogo zdenerwować ani robić sobie żartów tylko zapytać się doświadczonych osób o ich zdanie. Dostałem odpowiedź jestem wdzięczny i tym samym nie męczę już pań więcejZ postu wynika coś innego![]()
Jaka demoralizację, ludzie.15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmiać
Ależ ja nie mam paranoi. Paranoja w tej historii występuje ciążowa u dziewczyny i jej byłego chłopaka. Czy dziewczyna jest galerianką a chłopak skacze z kwiatka na kwiatek - to nie wynika z tej opowieści (a właściwe może coś w tym podejrzeniu jest, skoro nie są już parą).Jaka demoralizację, ludzie.Mnóstwo nastolatków rozpoczyna inicjację seksualna w wieku 15/16 lat z rówieśnikami albo niewiele starszymi kolegami/koleżankami. Tak było już za moich czasów, a mam ponad 30 lat. No nie popadajcie w paranoję.
Tu nie ma nic demoralizującego... W słoneczko nie grali, dziewczyna nie puszcza się w galerii za pieniądze, a chłopak nie uprawia seksu co noc z inną koleżanką.Bez przesady.
To każda para jak się rozstaje oznacza, że ona się puszczała, a on ru**ał wszystko, co popadnie?Ależ ja nie mam paranoi. Paranoja w tej historii występuje ciążowa u dziewczyny i jej byłego chłopaka. Czy dziewczyna jest galerianką a chłopak skacze z kwiatka na kwiatek - to nie wynika z tej opowieści (a właściwe może coś w tym podejrzeniu jest, skoro nie są już parą).