reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

dzien dobry!!!
witam sie z kawka poobiednia:-)my z rana zaliczylismy bank po rodzinne i fryzjera z Mackiem bo juz obrosl zdeczka;-)ugotowalismy pierogi i teraz wybywamy na swieze powietrze bo pogoda ladna dzis :-)

co tam u was babeczki?Asia jak zdrowko mam nadzieje ze juz lepiej:tak:
do pozniej pa:tak::-D

reklama

Lasencje witam,po bardzo udanym i przyjemnym dzionku.
Całe do południe spędziliśmy je razem w domciu,bo w domciu ale chłopaki tak szaleli,we trzech że aż musiałam ich uspokajać.
Po obiadku ja z Emilem wyruszyłam na spacerek i odwiedziny u moich rodziców,a że mamy bliziutko bo 10 minut spacerkiem,to jesteśmy tam praktycznie codziennie.
Tam jest podwórko i mogą chłopaki wybiegać się do woli bez martwienia się że wpadną pod auto.
Przyszła koleżanka z synkiem w wieku Emilka tylko starszy o 4 miesiące,jak obaj się ładnie bawili,i jeszcze bawiła się z nimi Paula moja siostrzenica (14 miesięcy),Emil wieczorem nie chciał wracać do domu,dopiero jak powiedziałam że idziemy do pieska,to sam zapakował się do wózka,i wróciliśmy.Obowiązkowo kąpiel,kolacyjka i śpi jak aniołek od 20.30.
A Maciuś siedział z tatkiem i psem w domu i ogląda mecz,mały kibic.Wyprowadzili pieska na spacerek zaliczyli lody,i wrócili na mecz właśnie.
Także dzień minął fajnie ,choć osobno po południe.
Śmialiśmy się że dziś podzieliliśmy się dziećmi:-)

Ostatnia edycja:
witam sie sobotnio!!!
pogoda nam sie zepsula pada i pada
u nas w porzadku wszyscy zdrowi a to najwazniejsze moje wyniczki w normie chyba zobacze co powie na nie lekarz
Asiu widze ze dzionek rzeczywiscie udany czasem trzeba sie dziecmi podzielic a co sprawiedliwosc musi byc hihihihi

Witam sobotnio.
Hej Sabina:-)
A ja się dziś kijowo czuje to ciśnienie mnie rozwala mam tak ciężką głowę że nic mi się nie chce.
Dziewczyny
widziałyście to,ta mała jest rewelacyjna :-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE"]YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)[/ame]

reklama

Witam ze słonecznego Kluczborka :-D
Zaraz znikamy na małe zakupy, bo o 14 jedzie Kubica i M bedzie siedział przed tv a o 16 ma wpaśc do nas nasza kolezanka z synkiem na torta do Pauli

Do góry