reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Sabinko z okazji imienin wszystkiego dobrego!!!
Bukiet+polnych+kwiat%C3%B3w.jpg

Maciusiu w dniu urodzin życzę samych pogodnych dni,
uśmiechu na twarzy,
powodzenia w szkole
i wszystkiego naj!!!

tort_urodzinowy.jpg

Pozdrawiam !!!

reklama
Jako prezent miał być jutrzejszy wyjazd na "AIR SHOW",no ale u nas dziś leje to może nie wypalić wyjazd więc Maciuś dostał ,Zegarek,bardzo chciał mieć prawdziwy.
Dziewczyny ile było szczęścia jak otworzył puszeczkę i zobaczył.Tak szalał z radości że o mało męża nie przewrócił:-):-):-)
TAKI SAM JAK NA TEJ AUKCJI

LW-200 Casio GW-6lat 50M (716655403) - Aukcje internetowe Allegro

DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA

A to dla e-cioteczek,magiczne ciasteczka proszę się częstować.:)

I coś do picia:)(bezalkoholowe bo od Maciusia:)
% będą po 22:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

witam sie w te rozpadana sobote!!!!
boze czy zawsze musi lac w weekend:confused::baffled:
Asia prezent super bardzo mi sie podoba:-)a za ciasteczka dziekuje pyszne byly;-)i drink tez smakowal choc bez %;-)
Madzia a coz cie sie takiego okropnego snilo co???po tym horrorzeja osobiscie horrow nie trawie tak jak i zreszta filmow gdzie duzo krwi jest:baffled:

dobry wieczor!!!
dzisiaj to chyba pustki tu beda ale moze ktos sie zjawi:tak:
jak wam minela sobota deszczowa???:confused:
ja mialam takiego lenia ze :szok::szok:nawet mi sie nie chcialo poodkurzac,mlody przez ta pogode maruda na maxa:baffled:wiec normalnie wysiadam ale cale szczescie ze juz spi ufff

A to obiecane % miały być po 22 ,ale stwierdziłam że można już polać:-D:-D:-D Do wyboru do koloru :-p;-):-):-)

reklama
Do góry