Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
kochana a myslisz ze co robie????spiewam ze az sie lepianka mi trzesie boje ze sie zawali hahahha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam odrazu o żesz w mordę,noty tu powinnaś pieśni pochwalne na moja cześc spiewać a nie witac mnie o zesz w mordę ;-);-);-);-)
![]()

A polej,polej kochana

juz sie boje jak to bedzie...Wyskakuje ci kod bo nie zmieniłaś w prawym rogu z edytora tekstowego na wizualny.Asiulka jakos nie radze sobie z tym a pal licho
jak dam taki kod jak mowisz to zamiast zdjecia wskakuje kod ale narazie dam sobie spokoij z tym nie bede gledzic
a nicka mam takiego samego jak tutaj
kochana a myslisz ze co robie????spiewam ze az sie lepianka mi trzesie boje ze sie zawali hahahha

Och tak tak maleńka tak mi rób tak mi dobrzeW mordę to może nie ,ale po dupsku laska to CI się należy boś nas lachonku zaniedbała ostatnio

;-);-);-);-);-);-)

Normalnie alkocholiczki,nio spokojnie weekend dopiero od jutra ;-)no cyk kochana chlusniem bo usniem:-)![]()