reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
U nas ok.chłopaki zdrowi całe szczęście.
Maciuś w szkole właśnie zaraz po niego idę.Emilek usypia.Gadek poszedł z pieskiem.
Mnie już drugi dzień boli głowa,szok normalnie.Właśnie wzięłam przeciwbólową tabletkę bo nie dam rady bez.
A mam jeszcze tyyyyyle prasowania

już mi się odechciewa prasować,choć nawet nie zaczęłam.
Ale muszę to dziś zrobić bo zaraz będzie następne pranie i w końcu będę prasować ze dwa dni jak się uzbiera.
Sabinka za kawkę dziękuję pychotka była :-):-)
Maciuś w szkole właśnie zaraz po niego idę.Emilek usypia.Gadek poszedł z pieskiem.
Mnie już drugi dzień boli głowa,szok normalnie.Właśnie wzięłam przeciwbólową tabletkę bo nie dam rady bez.
A mam jeszcze tyyyyyle prasowania

Ale muszę to dziś zrobić bo zaraz będzie następne pranie i w końcu będę prasować ze dwa dni jak się uzbiera.
Sabinka za kawkę dziękuję pychotka była :-):-)
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
hej popoludniem!!!!
Asia kawka i ciasteczka pychotka wlasnie ja juz dzis kolejna pije masakra jakas chyba niskie cisnienie a tak poza tym to mnie dopadl dzis len gigant nic mi sie nie chce a jeszcze musze polatac na odkurzaczu i pomyc podlogi boze nie wiem jak ja to zrobie hmmmmmm
Asia kawka i ciasteczka pychotka wlasnie ja juz dzis kolejna pije masakra jakas chyba niskie cisnienie a tak poza tym to mnie dopadl dzis len gigant nic mi sie nie chce a jeszcze musze polatac na odkurzaczu i pomyc podlogi boze nie wiem jak ja to zrobie hmmmmmm
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Hejka z placu boju.
Maciek odrabia lekcje.
Ja sobie przypomniałam dziś jak prasowałam że wczoraj miałam się odnotować w UP.pojechałam z duszą na ramieniu czy mnie odnotuje czy zawiesi na 3 miesiące,ale udało się .
Od razu podjechałam sobie do MOPS-u,i wzięłam wniosek na rodzinne,ciekawe czy nam przyznają.A kolejka żeby złożyć to jak stąd do Hiuston
,ludzie bo 3 h.czekają
Maciek odrabia lekcje.
Ja sobie przypomniałam dziś jak prasowałam że wczoraj miałam się odnotować w UP.pojechałam z duszą na ramieniu czy mnie odnotuje czy zawiesi na 3 miesiące,ale udało się .
Od razu podjechałam sobie do MOPS-u,i wzięłam wniosek na rodzinne,ciekawe czy nam przyznają.A kolejka żeby złożyć to jak stąd do Hiuston

badaicka
Paulusia i Filipek
hej,hej, helloł 
Witam sie i ja wpadłam na chwilke przed wyprawa na zakup wyprawki do przedszkola
potem jedziemy do mojej babci a tak mi sie nie chce bo wiem ze babcia bedzie pytac o problemy finansowe rodziców a my nic nie wiemy,bo mama nie chce rozmawiac z nami na ten temat 

Witam sie i ja wpadłam na chwilke przed wyprawa na zakup wyprawki do przedszkola

Witam wszystkie !!
u nas nic nowego :-):-):-)...
Asiulka powiedz mi jak dodajesz zdjecia na alegro jak wystawiasz ubranka??
bo wkurza mnie to ciagle placenie za fotki masz jakis program czy jak?
czy z fotosika np mozna dodac??

dzieki za odp..pozdrawiam:-):-):-)

Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
dobry wieczor!!!!
chyba jestem dzis pierwsza
moje slodkie malenstwo juz spi
i zauwazylam ze wraca na swoje zimowe tory czyli 19:30 wlazi sam!!!!bez zaganiania na sile do domku ;-)a o 20 z minutami juz siedzi w wannie i okolo 20:30 moze ciut pozniej odplywa w kraine snu:-)
co mnie bardzo cieszy;-):-)
chyba jestem dzis pierwsza

moje slodkie malenstwo juz spi

asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Witam wszystkie !!
Wiesz co ja dodaję fotki ze stronki www.glitery.plhttp://www.glitery.pl.przerabiam
przerabiam je tam i potem kopiuję link,ten co jest na stronę www,lub bloga przystosowany. ,i wklejam normalnie w treść aukcji.Tylko jak robię aukcję to ja już nie wybieram szablonu,tylko pomijam to ,i jak już ukaże się stronka do zrobienia aukcji to musi być na edytor wizualny,a nie tekstowy.Jak coś nie zrozumiałam to napisz na PW to ci dokładnie wytłumaczę.
Z fotosika też pewnie można.Nie będziemy tu dziewczynom o aukcjach marudzić,a jaki masz nick,na allegro.
Ostatnia edycja:
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
alez piszcie kochane o tych aukcjach mi to nie przeszkadza a przy okazji i ja sie podszkole a co hahah
czesc Asia!!!
czesc Asia!!!
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Hej Sabinka
Moje robaki właśnie zagoniłam do łóżka.
A wracając na temat szkoły jeszcze ,ja dziś jeszcze książkę do angielskiego kupiłam cena 68zł
Bagatela,normalnie ździerstwo 

Tym z oświaty to w łeb się należy bo nową reformą to moje dziecię idzie.

Moje robaki właśnie zagoniłam do łóżka.
A wracając na temat szkoły jeszcze ,ja dziś jeszcze książkę do angielskiego kupiłam cena 68zł

Podziel się: