reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

witam sie wtorkowo dzien dobry!!!
sorki wielkie ze wczoraj tak szybko zniklam ale mnie jakies potworne zmeczenie dopadlo i oczy sie same zamykaly:tak:
Asia ulzylo mi ze Laki zostal z ogonkiem uffff;-):-)osobiscie tez nie jestem za :-)skad ja to znam te szalenstwa wszyscy zachwyceni a mama za kolko:cool:
Madzi musisz byc silna i nie pokazywac po sobie ze sie obawiasz tego przedszkola bo inaczej mala to wyczuje i bedzie klapa wiesz lezki w domu do poduszki a przy dziecku pelen usmiech noi musisz jej mowic jaka jestes z niej dumna ze zostala ze nie plakala itd itp.

my narazie nie mamy problemu przedszkola bo finansowo teraz doleczke lekki a i tak pewno by go nie przyjeli bo pierwszenstwo maja dzieci gdzie rodzice oboje pracuja:tak:a ja jak wiecie siedze w domu wiec nawet nie skladalam papierow
papap do pozniej laski

reklama
Magda wiem co przeżywasz bo ja jak Anię oddawalam do przedszkola to miałam chyba większego stracha niż ona. W pirwszy dzień z regóły dzieci nie płaczą...dopiero tak 2-3 dni od rozpoczecia, ale po 2-3 tygodniach adaptacji wszystko jest już dobrze...a potem jest tak że nie chcą do domu wracać:szok::tak:

Moj Krzyś w przedszkolu...ale on weteran bo już drugi rok, a Ania właśnie wrócila z rozpoczecia roku szkolnego...drugoklasistka:szok::szok::szok:

Pozdrawiam!

Witam i ja się wtorkowo.
Tak zgadza się jak jakaś imprezka rodzinna,to ja najczęściej o suchym pysku,bo za drajwera robię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam wczoraj że po raz ostatni.
Na ten weekend -sobotę kombinują już dwa gady(mój mąż,i szwagier) ognisko ,które miało być w zeszłą sobotę,ale ze względu na pogodę nie było.Będą ziemniaczki z ogniska kiełbaska i coś %.dla dorosłych oczywiście.
Wczoraj wzięliśmy ze sobą psa,tak głupiał jak nie wiem.Dzieci latały a on za nimi.wpadł w trawę to go widać nie było.
Wyobraźcie sobie że mój Emil wczoraj cały dzień nie spał wcale.Jak wracaliśmy wieczorem to już nam w aucie padł.I spał taki brudny,przetarłam go troszkę chusteczkami nawilżającymi.Rano jak patrzyłam na niego jak śpi to jak powstaniec wyglądał.
I spał DO 10.15 ,my z Maciusiem poszliśmy na 8 do kościółka bo była msza dla dzieci,i pierwszaki mieli poświęcenie plecaków i przyborów szkolnych,a rozpoczęcie było o 9.15.Mój Maciejek oczywiście wyskoczył z pocałowaniem w rękę swoją Panią,ona aż oczy postawiła ze zdziwienia bo mówiła że nie wiedziała ,że ma takiego gentelmana w klasie.:-D:-D
Maciek z kolegami pod szkołą nie mogli się rozstać.I od jutra się zaczyna.Ma do szkoły na 8 rano.
Już plecak wyszykował sobie ,kapcie w worku,nawet już śniadaniówkę naszykował żebym rano nie zapomniała:biggrin2::biggrin2:
Także zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało_Okaże się w praniu.
Magda-będzie dobrze,Paulina da sobie świetnie radę.

Ostatnia edycja:
no Asiu to rzeczywiscie dzentelmen w kazdym calu z tego twojego Maciusia tak trzymac a co do Emilka to musial super wygladac taki umorusany jak spal
a na takie ognisko z ziemniaczkami i kielbaska to ja sie pisze moze mnie wezmiesz co???plisssssss

Czesc cioteczki znow nie zagladalam do was troszke ale jakos tak brak czasu albo weny itp....:no:
dzis 1 wrzesnia jak same wiecie :-D:-D bardzo sie ciesze ze znow przedszkole sie zaczelo moja mloda cala szczesliwa wrocila i juz pyta czy jutro tez idzie wiec dobrze jest nadal lubi chodzic hehe...:-):-) czekam na zebranie az pani oglosi wtedy sie okaze ile trza zaplacic za rade ubezpieczenia itp..znow kaski pojdzie :wściekła/y::wściekła/y:..no ale cos za cos...
dzis tez dostalam wezwanie na bilans z szymonem na nastepny wtorek :-):-)
w koncu przyszlo bo 2 lata w maju skonczyl a teraz wrzesien :tak:

no to narazie na tyle na dworze upal masakra nie ma gdzie sie skryc :-D:-D
zaraz troche wyjdziemy moze do jakiegos parku bo na placach wszedzie slonce smali...

to pozdrawiam wszystkie mamuski i do nastepnego !!! :-):-)
:-)

WITAM I JA:)
U mnie Emil właśnie padł,Maciek się myje i też lulu,jutro pobudka o 7.15,do szkoły na 8.00,ale nie budzę go wcześniej bo mieszkamy minutkę od szkoły.;-):-)

no Asiu to rzeczywiscie dzentelmen w kazdym calu z tego twojego Maciusia tak trzymac a co do Emilka to musial super wygladac taki umorusany jak spal
a na takie ognisko z ziemniaczkami i kielbaska to ja sie pisze moze mnie wezmiesz co???plisssssss

Sabinka pewnie że Cię wezmę pakuj się laska.:-D:-)

reklama
Do góry