reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Asiu to fajne okazje ci sie trafily ,a ta kolezanka to jakas nie powazna czy jak przeciez powinna oddac takie jakie dostala

No Anka jak jej pożyczała to tamta sie zarzekała że odda w stanie takim jakby wcale nie używała ich,a tu masz.
Moja siostra jest bezpośrednia,i jak zobaczyła te ubranka takie zniszczone to od razu powiedziała,tej koleżance,że ona sobie chyba żary z niej robi,bo ona takich szmat jej nie pożyczała.I kazała wszystkie ciuszki co jej dała oddać do przyszłego tygodnia.Stwierdziła że może po chamsku się zachowała,ale jakby je zostawiła,to by nic dla Majki nie miała,bo jej praktycznie wszystkie ciuszki pożyczyła.
Tam było mnóstwo ubranek co ja jej z Danii przywiozłam,Paula miała je po pare razy na sobie były jak nowe.

to widze ze ty Asiu i sprzedajesz i kupujesz noi bizness sie kreci hihihi

Sabinko trzeba sobie radzić jakoś,ja właśnie sprzedaje po Emilu,bo nie mam komu dać,a zresztą jak bym miała dostać z powrotem w takim stanie jak Ania moja teraz to wolę sprzedać po parę złotych a tą kaskę zainwestować w nowe,no nie tak??bo po Maciusiu to daję dla synka m.siostry ciotecznej dla Kubusia,są rok po roku to akurat pasują na niego bo też chudzielec jak Maciuś.

reklama
Do góry