reklama

boje się, że nie pokocham

załamana mama ze mnie. Nie radzę sobie psychicznie... założyłam sobie bloga w formie dziennika i się wyżalam. Boje się, że nie pokocham dziecka przez to co przeszłam z facetem. Wiem, ze pewnie uznacie mnie za okropną kobietę, ale naprawdę jestem przerazona. Chciałabym myśleć pozytywnie ale nie potrafie. tu mój wpis dzisiejszy, pierwszy- Link do: foreverisover | Kolejna witryna sieci „Blog.pl” rodzice wyjechali i jestem sama przez jakis czas i nie daje rady.

reklama
Rozwiązanie
hej napewno pokochasz maluszka od razu ,wiadomo łatwo nie będzie ale jak zobaczysz pierwszy uśmiech maluszka odrazu zobaczysz ,ze Cie kocha i będzie kochal bezwarunkowo tak jak Ty jego. A od ojca wyciągaj alimenty wszystko kosztuje.dasz rade masz mamę napewno pomoże.ja mam synka 11 miesięcy i jak czasem sie zdenerwuje ze nie slucha słowa nie ajuz wie o co chodzi to myślę zla matka jestem ale jak widzę jak szaleje i jak przychodzi tzn raczkuje do kuchni i wstaje chwytając mojej nogi i mówi mama to wszystko przechcodzi cala złość i zmartwienia jak sie smieje i szaleje to nie do opisania.dasz rade pamiętaj kobiety są twarde bardziej niż faceci i ze wszystkim dadzą rade a maluszek i tak mamę widzi jako najwazniesza osobę dla niego.pisz...
reklama
Co do końcówki twojego wpisu mam dokładnie taką samą sytuacje :( Najgorsze to pogodzić się z tym że niby jest ojcem ale w dupie ma własne dziecko ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, dlatego teraz jestem na etapie pozbawienia praw rodzicielskich dla ojca mojej córki. Ma w dupie własne dziecko pod każdym względem. Ale może w ten sposób wbije mu "nóż" w plecy za to co zrobił mojej córce. Jestem teraz w drugim związku, mamy wspaniałego synka.

Dokładnie, dlatego teraz jestem na etapie pozbawienia praw rodzicielskich dla ojca mojej córki. Ma w dupie własne dziecko pod każdym względem. Ale może w ten sposób wbije mu "nóż" w plecy za to co zrobił mojej córce. Jestem teraz w drugim związku, mamy wspaniałego synka.

A na jakich podstawach pozbawiasz go praw ? Bo też do tego zmierzam ale kompletnie nie mam doświadczenia ani nic :/ i nie wiem czy mam jakieś szanse .Takim to tylko wbijać noże w plecy [emoji1320] Moja dopiero przyjdzie na świat w marcu [emoji4]

Mój synek też z marca tego roku.
Piszę w pozwie że nie utrzymuje kontaktu, nie płaci zasądzonych alimentów. Nie interesuje się nią wogóle.
Starając się np. o dowód czy paszport nie stawił się w sądzie i zgodę wydał sąd
Dokumenty były nam potrzebne na wyjazdy za granicę.
Sędzina na rozprawie o te ww. dokumenty sama zapytała czemu jeszcze do tej pory tego nie zrobiłam.
Dużo się ostatnio słyszy że tatusiowie nagle przypominają sobie o dzieciach i chcą od nich kasy, lub trzeba spłacać jego długi. Chę przed czymś takim uchronić moje dziecko.
Oczywiście że masz szanse.

Do autorki postu:

Powiem krótko dasz radę bez tego patafiana, mamisynka, bezmozgowca. Jesteś wspaniałą osobą, na pewno dasz sobie radę bez niego, w kwestiach finansowych absolutnie nie miej skrupułów. To jest człowiek absolutnie nie dojrzały. Zobaczysz nadejdzie taki czas kiedy poznasz kogoś kto Cię szczerze pokocha i Twoje dziecko, wtedy będziesz najszczesliwsza kobietą pod słońcem. Głowa do góry :tak::tak:trzymaj się

reklama
Mój synek też z marca tego roku.
Piszę w pozwie że nie utrzymuje kontaktu, nie płaci zasądzonych alimentów. Nie interesuje się nią wogóle.
Starając się np. o dowód czy paszport nie stawił się w sądzie i zgodę wydał sąd
Dokumenty były nam potrzebne na wyjazdy za granicę.
Sędzina na rozprawie o te ww. dokumenty sama zapytała czemu jeszcze do tej pory tego nie zrobiłam.
Dużo się ostatnio słyszy że tatusiowie nagle przypominają sobie o dzieciach i chcą od nich kasy, lub trzeba spłacać jego długi. Chę przed czymś takim uchronić moje dziecko.
Oczywiście że masz szanse.

Ogólnie u mnie jest troche inna sytuacja , jakbyś znalazła chwile i zajrzała na mój profil utworzyłam tam temat o pozbawienie praw gdzie opisałam całą swoją sytuacje , może wtedy mogłabyś mi powiedzieć czy u mnie to nie bedzie trudniejsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry