reklama
margolis jak pijesz kawe to nie pij, ja przed pierwszą ciążą piłam duużo mocnej kawy i na początku ciąży też i mnie często głowa bolała, a jak przestałam pić to jak ręką odjął, teraz jest identycznie ;D chyba, że w ogóle nie pijesz to nie mam pomysłu...
edi
mamusia Wojtusia
Mnie w ostatnim czasie często boala glowa,ale starałam się obejść bez pomocy leków.Masowałam sobie skronie i jakoś trwałam.Skoro złamana nogę przeżylam bez leków to i ból glowy 
Nie wiem co doradzić,ale mój lekarz zawsze mówi,że lepiej wziąść mala dawkę pyralginy niz się męczyć.A pyralgine podawali mi w szpitalu podczas ciązy więc chyba wiedza co robią
Nie wiem co doradzić,ale mój lekarz zawsze mówi,że lepiej wziąść mala dawkę pyralginy niz się męczyć.A pyralgine podawali mi w szpitalu podczas ciązy więc chyba wiedza co robią
Jotemka
Fanka BB :)
Margolis panadol extrama kofeine.Margolis pisze:Może być np. panadol extra? Zwykle go wcześniej brałam, ale mam nadzieje, że głowa już mnie nie będzie bolała tak jak wczoraj![]()
edi pisze:Mnie w ostatnim czasie często boala glowa,ale starałam się obejść bez pomocy leków.Masowałam sobie skronie i jakoś trwałam.Skoro złamana nogę przeżylam bez leków to i ból glowy
Nie wiem co doradzić,ale mój lekarz zawsze mówi,że lepiej wziąść mala dawkę pyralginy niz się męczyć.A pyralgine podawali mi w szpitalu podczas ciązy więc chyba wiedza co robią![]()
Niestety mam uczulenie na pyralgine, wiec tego nie stosuje... Ale wiem, ze w ciazy bezpieczny jest paracetamol. W czasie karmienia piersia tez ;D.
reklama