Dzastina nie wiem jak to jest w czestochowie z poloznymi do wynajecia. W sumie nawet sie nad tym nie zastanawialam. Moja kuzynka w zabrzu rodzila i placila poloznej 800 zl. Jesli jestes zainteresowana to najlepiej chyba zagadac np do oddzialowej poloznych z parkitki. Mialam z nia kontakt, jest bardzo fajna. Z tego co wiem prowadzi szkole rodzenia.
Mnie zastanawia jak to jest teraz z lekarzami przy porodzie, tzn czy moj gin moze podjechac na porod jesli to nie jest jego zmiana?
Czytalam tez troche o tym dofinansowaniu do zzo i faktycznie od zeszlego roku istnieje cos takiego dla mieszkanek czestochowy. Wszystko fajnie tylko mnie to akurat nie obejmnie, gdyz jestem zameldowana poza miastem..
Ewelina miedzy Frankiem i Marcelem to wybralabym Marcela
a gdybym miala synka to bylby Aleksander lub Aaron. Ile ludzi tyle gustow
Mnie zastanawia jak to jest teraz z lekarzami przy porodzie, tzn czy moj gin moze podjechac na porod jesli to nie jest jego zmiana?
Czytalam tez troche o tym dofinansowaniu do zzo i faktycznie od zeszlego roku istnieje cos takiego dla mieszkanek czestochowy. Wszystko fajnie tylko mnie to akurat nie obejmnie, gdyz jestem zameldowana poza miastem..
Ewelina miedzy Frankiem i Marcelem to wybralabym Marcela
jedyne co nas odwodzi od Franka to właśnie popularność - co prawda w naszym otoczeniu, wśród znajomych nikt nie ma Franka - jeszcze. Bo moja koleżanka jest o 3tyg do przodu ode mnie z tc i ona chce też właśnie Franka. No i wtedy w pobliżu nas mieszka jeden. I na tym się lista zamyka tak naprawdę choć i tak to imię kojarzy mi się z oklepanym