reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
jestem i ja..u mnie też ok, mały waży 960g, ja aż 51500:D szyjka bez zmian więc to najważniejsze, na twardnienie brzucha nadal magnez, no i wyniki z glukozy do powtórzenia;/ na czczo ponad normę a po wypiciu też nie ciekawe..zakaz jedzenia słodyczy przez 2 tygodnie i powtórka z gluzkozą;/ blee..

mitaginka cieszę się, że u Ciebie ok.

Malgos gratuluję jest dobrze,glukoza jeszcze ma szanse sie poprawic,może jadlas cos slodkiego dzien przed badaniem :-)

Cudne wiadomości Mitaginka :-) ja dotychczas też miałam I stopień ;-)
jeszcze czekamy na wieści od Małgoś ;-) edit: czyli nie jest źle tylko ten piip cukier :-/ mam nadzieję, że się wynik jeszcze poprawi ;-)

a ja jutro wieczorem idę na big brothera :-D wydaje mi się, że młoda wciąż miednicowo ułożona ;-)

Ostatnia edycja:
Malgos, dobrze że szyjka ok :-)
Mój wynik glukozy na czczo ok :-) bałam się że wyjdzie mi jakąś cukrzyca teraz bo parcie na słodkie mam straszliwe ale jest dobrze.

Martwię się o tą moją znajomą z gestoza. Wczoraj mimo usilnych prób lekarzom nie udało się zbic ciśnienia, a dzisiaj Ania milczy...

Diuska, jak maluchy tej dziewczyny z Twojego forum?

Mitaginka dziewczyna napisała że to wszystko przez stres. Ale dlaczego tak sądzi już nie napisała. Z dziewczynką chyba lepiej niż z chłopczykiem. Miał wylew 3 stopnia, przetaczaną krew. cos ze skóra beda badać czy zakażenia nie ma. Beda badać mu serce i znowu mózg. Przestał tolerować mleko matki. Wiecej nic nie wiem. Pewnie nie w głowie jej pisanie. Mowi ze co chwile wszystko sie zmienia.

Gratuluję wizyt. Niech sie szyjki trzymają a nie w kulki grają z nami. A co do glukozy nie zazdroszcze. Ja od tyg borykam sie z dieta i glukometrem przy złym wyniku tylko po 1 h :/

Hej ;-)

Witam się i znikam ;-) wczoraj miałam absolutnie fatalny dzień wszystko było nie tak :-(
nie wyspałam się bo chłopie jechało na delegacje wcześnie (delegacja do końca tygodnia) , potem przed 11-ta telefon ze szkoły żeby młodego zabrać bo sobie nogę uszkodził, a wieczorem złapał mnie jakiś dziwny kujaco-rwacy ból w dole brzucha z lewej strony, że tylko jeczalam i wyłam :wściekła/y: dobrze ze była mama to przynajmniej młodym się zajęła, ale wystraszylam się nie na żarty :-(

Dzisiaj już trochę lepiej ale wciąż cmi i takie bóle mam jak przy "kolce"... muszę się lekarza na usg podpytac co to mogło być...

reklama
Wczoraj trochę pochodziłam (bez szaleństw) i już coś nowego. Otóż moja Kaja chyba postanowiła się urodzić dośc duża bo brzuch rośnie w zastraszającym tempie, skóra po bokach bardzo mnie ciągnie i swędzi (jak leże to brzuch się rozlewa po całości ale jak sidze albo chodzę to nie jest to przyjemne uczucie), nigdy nie miałam rozstępów a skóra jest raczej elastyczna. Zanim wyślę męża do apteki proszę napiszcie czy używacie czegoś skutecznego na rozstępy i czy zauważacie różnicę. Martwi mnie trochę swędzenie bo i tak już mam problemy z wątrobą a nie daj Boże cholestaza się przypląta to już chyba zwątpię w sprawiedliwość na świecie.

Do góry