reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jup dlatego Ci podrzuciłam 2 warianty ;-) w końcu czy chcesz czy nie to takie rzeczy musisz kupić podwójnie, a to rzeczywiście mocno ogranicza możliwości budżetowe ;-)
a tak z ciekawości ;-)zamierzasz korzystać z opcji wpinania fotelików w ramę wózka w baby joggerze?

reklama
Jup tylko uważaj na podróbki minky. Cena będzie niższa ale i jakość dużo gorsza.

Ja mam oryginalne minky już kupę czasu, piorę często i jest jak nowe. Oryginalny kocyk będzie kosztował zawsze ponad 100zł, bo metr minky kosztuje ponad 60zł.

Podrabiane minky potrafi kosztować 15 zł za metr, a kocyk ok 70zł

LaMillou, Little Sophie mają oryginalne kocyki jakbyście taki chciały.

Mi się jeszcze bardzo podoba taka kura LaMillou, fajna do karmienia, do siedzenia i jako podusia

Jak jeszcze szyłam to uszyłam sporo poduszek minky i też są super, główka się małej nie poci i pomimo intensywnego używania wyglądają super

Jakbyście chciały fajne zawieszki do smoczków to mam jeszcze kilka w butiku Pompolina-1 - 19 produkty na DaWanda
Jakieś inne drobnostki też tam jeszcze mam, więc zapraszam ;)

Ostatnia edycja:
Auralka nie ma takiej opcji w blizniaczym jeden obok drugiego a taki mamy :(
tylko w wozkach jeden za drugim taka opcja,ale mnie sie nie podobaly jeden za drugim.

Z fotelików chyba kupimy maxi cosi city...

Malinova tam u mnie w szpitalu siedzi przy wejsciu rząd takich kurek,zawsze sie zachwycam ;-)
Ale drogie...

Jup a ile tam kosztują? W sieci są po 99zł. Może i dużo, ale są wielofunkcyjne i posłużą na lata.Myślałam żeby sobie taką uszyć ale wyjdzie drożej i pewnie nie będę miała czasu przy dzieciach. Tak myślę, że byłaby fajna jako prezent dla maluszka. Muszę tylko zasugerować właściwym osobom ;-)

Może z kocykami zaczekaj, na pewno rodzina będzie chciała coś kupić maluszkom. Będą chrzciny, dzień dziecka.
Może wtedy ktoś kupi Wam 2 kocyki, te lepsze. Na początku i tak raczej nie będą potrzebne

Ostatnia edycja:
Malinova możesz wysłać linka z oryginalnym kocykiem? Bo jestem zielona a mnie zaciekawiłas. Tzn weszlam na strona LaMillou i to chodzi o te wszystkie kocyki? Czy zle patrze?

Malinova - kura 99 zl a taka szmatka 49 zl...

No to na allegro 90 procent to podróbki :/

Chyba sie faktycznie wstrzymam bo oryginał drogi.

Nie wiem czy rodzina nam coś kupi narazie mają focha,ze maz ich nie odwiedza,wogóle nie pojmują sytuacji...to taka akcja z dziś :( ryczec sie chce.

Diuśka LaMillou ma wszystko oryginalne. Little Sophie też.

Podróbki są dużo tańsze i po tym można je poznać.

ja sama szyłam swój kocyk i za same materiały zapłaciłam 120zł

oryginalny kocyk oprócz minky ma bardzo dobrej jakości bawełnę np. R Kaufmana czy M Millera
nawet po wielu praniach kolory i kształt są takie same
to są tkaniny z USA i dlatego są takie drogie, wiele z nich ma certyfikaty bezpieczeństwa, nie uczulają

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry