reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Agatka moja szyjka w 21 tygodniu miała 10mm teraz mam szew przez który szyjka została wydłużona do 25mm

Mitaginka powiedział że przy niewydolności cieśniowo szyjkowej czasem stosuje się dwie metody leczenia naraz u mnie skracanie się szyjki postępowało bardzo szybko w dodatku już była otwarta i jeszcze wygadałam się że mam komunię u Natalii więc powiedział że znając mnie to nie uleżę i wolałby żebym była dodatkowo zabezpieczona, ale ja przecież nie zamierzam gór przenosić.

reklama
Hej:)

Mitaginka, jak tam malowanie, skończone?

Duśka, jak samopoczucie dzisiaj? Wzięłaś ten antybiotyk, czy się wstrzymałaś?

Monisia, zabezpieczeń nigdy za wiele:) Twój gin pewnie wie co robi. A co do infekcji to tak jak piszą dziewczyny, to bierzesz globulki co kilka dni i powinno być ok.

Skończone :-) kolor taki

Załączniki

• 1425893024522.jpg
    1425893024522.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 95
Mitaginka, super:) to chyba wyszedł Ci taki biały, nie biały:) też taki mam:) teraz tylko wstawiasz kołyskę i sypialnia gotowa:)

Martha, a co u Ciebie? Jakby nie patrzeć to Ty teraz jesteś pierwsza w kolejce, wiec proszę się tu regularnie meldować:) teraz w piątek zdejmują Ci szew, dobrze pamiętam?

Chwilami wygląda jak biały ale w zestawieniu z sufitem widać że biały nie jest :-) fajny! Jestem zadowolona.

No właśnie, Dziewczyny, hallo!

reklama
Hellol ;-)

Sorki za ciszę w eterze ;-)
Na wstępie gratuluję skończonych kolejnych tygodni Jup, Mitaginka, Monisiap, Dzastina, Malinova i Diuska :-D

Witam kolejną mamę szyjkowa czyli Agata witamy w gronie żyraf ;-)

Spóźnione życzenia naj, naj z okazji Dnia Kobiet :-) chociaż ja się trzymam wersji że Dzień Kobiet będę obchodziła cały marzec :-D a co jak szaleć to szaleć :-)

Mitaginka gratuluję zakończenia malowania :-) zawsze to kolejny punkt przygotowań odhaczony :-) i przy okazji kamień z serca ;-)

Jup dawaj nam tu niusy powizytowe plizzz :tak:

Martha dawaj znać jak u ciebie/was :-) najważniejszy cel osiągnęłas i teraz jesteś dla nas wzorem, więc plizzz nie uciekaj nigdzie ;-)

Jakby co to ja znów w pracy... ale to już ostatni tydzień, bo ledwo zipie ;-) z ciekawostek dorwala mnie rwa kulszowa... no masakra jak mnie mocniej chwyci to nie ma szans na spanie a przywrócenie się z boku na bok to jakiś wyczyn i boli jak nie wiem :-(
No ale żeby nie było tak całkiem do d... to moje siurki się naprawily po furaginie i posiew mam już jałowy :-) dzisiaj rano byłam w labo a jutro po południu wizyta :-) ciekawe jak się ma moja córka ;-)
Dobra wracam do roboty :-( no cóż...

Do góry