Kati te krytyczne to mowili ze sa pierwsze 4 dni dla tych wylewow, Bolo nie mial dzieki bogu, teraz mowia ze beda sprawdzac juz co jakis czas. Mam nadzieje, ze nas juz omina.
Na kangurowanie zakladaja mi takie ubranie specjlane ale mam go na piersi, to cudowne czuc jego cieplo, serduszko, jak od razu zasypia, jak sie uspakaja - tylko potem tak boli jak go zabieraja a on placze. Przy nim staram sie nie plakac ale jak tylko wyjde z sali

tak jak pisalas opowiadam mu o rodzince, o tym co go czeka w domku, wydaje sie zawsze ze slucha a tata mu codzien spiewa

Mleko kazali odcigac od poczatku, woze co dzien a oni mroza.
Kamea dziekuje, ja czytam ciagle i wracam do Waszych historii, najdzielniejsze kobitki z Was.
Jestesmy po rannej wizycie i ja piszcze ze szczescia bo Bolek strawil w nocy 4 ml mojego mleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najdzielniejszy na swiecie moj synek ukochany! Lekarz mowi ze jeszcze moze sie to cofnac ale grunt ze zaczal! I nabral troszke cialka, jest tendencja zwyzkowa - waga na dzis 1310 g

Panie Boze dziekuje Ci najmocniej i blagam nie zmieniaj zdania! Wiem ze jeszcze moze byc roznie ale nie planuje o tym myslec, bede sie cieszyc i to najmocniej jak potrafie bo moje dzeicko super sobie radzi prawda?