• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bóle pachwin w 17 tygodniu ciąży

Witam
To moja druga ciąża w pierwszej nie miała zbyt wielkich bóli brzucha pachwin itd. W tej ciąży za to aktualnie 17 TC od samego początku miewam rwania pachwin podbrzusza , aktualnie odczuwam bóle/rwania/kłucia pachwin oraz kości ogonowej i pochwy , pytanie czy tak wcześnie też miałyście takie bóle ? dodam że tydzień temu wizyta u ginekologa badanie wszystko ok . Czy też miałyście takie bóle i jak długo ?

reklama
To mogą być więzadła. Zdarzało mi się zobaczyć gwiazdy przy nagłej zmianie pozycji właśnie na tym etapie ciąży. Mogą być też zrosty, szczególnie jeśli miałaś CC. Jeśli ginekologiczne jest ok, możesz spróbować konsultacji fizjo uro-gin

To mogą być więzadła. Zdarzało mi się zobaczyć gwiazdy przy nagłej zmianie pozycji właśnie na tym etapie ciąży. Mogą być też zrosty, szczególnie jeśli miałaś CC. Jeśli ginekologiczne jest ok, możesz spróbować konsultacji fizjo uro-gin
Miałam CC przy pierwszej ciąży nawet bym na to nie wpadła ale rzeczywiście mogą też te zrosty potęgować uczucie bólu i rwania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry