reklama
tak, ja mam co chwilę jakieś rwące bóle, ale podobno to normalne, bo miednica się "reorganizuje" 
Do kości łonowej i spojenia łonowego jest przyczepiony mięsień prosty brzucha, który rozciągając się przez rosnący brzuch ciągnie właśnie w okolicy dolnego przyczepu.
Do kości łonowej i spojenia łonowego jest przyczepiony mięsień prosty brzucha, który rozciągając się przez rosnący brzuch ciągnie właśnie w okolicy dolnego przyczepu.
A
azik
Gość
na kręgosłup warto (oprócz masaży) wykonywac ćwiczenia rozciągajace i basenik - o ile gin nei ma nic przeciwko - super jest areobik wodny - woda wspaniale rozluźnia i masuje mięśnie
karola7
Fanka BB :)
Bóle plecków a raczej chyba miednicy - tak i to coraz gorzej. A co do ćwiczeń to na stronie gazety wyborczej w wątku o ciąży - joga dla ciężarnych - super. Tylko ja na razie nie bardzo moge wstać a co dopiero ćwiczyć. Ale jak tak nie bolało - to ćwiczenia pomagały
reklama
Hej,
Jeśli chodzi o wszelakie bóle to przychylam się do wypowiedzi azika - basen i ćwiczenia rozciągające sprawiają cuda. ja miałam sporo problemów ale zaczełam ćwiczyć (niestety nieregularnie) i mi przeszło.
Spróbujcie - nie obiecuję cudów ale jest naprawdę warto
Jeśli chodzi o wszelakie bóle to przychylam się do wypowiedzi azika - basen i ćwiczenia rozciągające sprawiają cuda. ja miałam sporo problemów ale zaczełam ćwiczyć (niestety nieregularnie) i mi przeszło.
Spróbujcie - nie obiecuję cudów ale jest naprawdę warto