Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem z Tobą myślamiDostałam wczoraj skierowanie do szpitala znowu brak akcji serduszka :-( prawdopodobnie poronienie zatrzymane
Trzymaj się kobieto. Przytulam ciepło. A jak znajdziesz siły i chęci, to jest kilka wątków o ciąży po poronieniu, gdzie znajdziesz osoby z podobnym doswiadczeniem [emoji174]Dostałam wczoraj skierowanie do szpitala znowu brak akcji serduszka :-( prawdopodobnie poronienie zatrzymane
Bardzo mi przykro. Potrzebujesz dobrego lekarza, poprowadzi Cię i powie jakie zrobić badania, czy to kwestia immunologii czy genetyki. Wszystko będzie do sprawdzenia.Co mam robić dalej , jakie badania to 3 poronienie jestem bezradna
Na wątku poronienia nawykowe leczenie immunologiczne otrzymasz informację o tym co dalej. Jaki lekarz, gdzie, jakie badania. O badaniach możesz poczytać też na wątku ciążę zakończone sukcesem. Jest o lekarzach lekach diagnozach, wykaz badań itdCo mam robić dalej , jakie badania to 3 poronienie jestem bezradna
Nie mam dobrego lekarza próbowałam już u kilku prywatnie i na NFZ :-(Bardzo mi przykro. Potrzebujesz dobrego lekarza, poprowadzi Cię i powie jakie zrobić badania, czy to kwestia immunologii czy genetyki. Wszystko będzie do sprawdzenia.
DziękujNa wątku poronienia nawykowe leczenie immunologiczne otrzymasz informację o tym co dalej. Jaki lekarz, gdzie, jakie badania. O badaniach możesz poczytać też na wątku ciążę zakończone sukcesem. Jest o lekarzach lekach diagnozach, wykaz badań itd
Może zerknij tutaj? Nie wiem skąd jesteś, ale może na forum dziewczyny kogoś podpowiedzą Link do: Poleć szpital, lekarza, położnąNie mam dobrego lekarza próbowałam już u kilku prywatnie i na NFZ :-(