Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No naj ważniejsze że jest , umów się prywatnie do jakiegoś gina polecanegoWitam , dzisiaj zostałam zbadana na szybko przez lekarza o ile można go tak nazwać który włożył do pochwowo usg powiedział mi tętno jest a resztę musiałam dopytywać czy małe ?? Nawet go nie zmierzył powiedział ze on nic nie poradzi mam się pakować i do domu bo chyba w nieskończoność nie chce tu leżeć :-(
Tak poczekam do poniedziałku i umówię się chociaż szczerze to naprawdę trafiam na samych nie kompetentnych lekarzy :-( ten dzisiejszy nawet pomiaru tętna nie zrobiłNo naj ważniejsze że jest , umów się prywatnie do jakiegoś gina polecanego
I może lepiej ,podobno na wczesnym etapie to niebezpieczne, ważne że jest ,Teraz postaraj się zrelaksować, i nastawić że będzie dobrze, bo tak musi być, jestem z Tobą i wierzę że się udaTak poczekam do poniedziałku i umówię się chociaż szczerze to naprawdę trafiam na samych nie kompetentnych lekarzy :-( ten dzisiejszy nawet pomiaru tętna nie zrobił
Z tym jest problem właśnie podzwoniłam do znanych lekarzy wizyty na marzec i luty jest ciężko :-(Agusieńka to wspaniałe, że wykryto bicie serduszka! To najważniejsze
Trzymam kciuki byś znalazła kompetentnego i wspaniałego lekarza. Powodzenia!![]()
Z tym jest problem właśnie podzwoniłam do znanych lekarzy wizyty na marzec i luty jest ciężko :-(
Bardzo często? Możesz podrzucić jakiś link do publikacji na ten temat? Chętnie się zapoznam.Wiem ,że są wyższe, ale trzeba przy takim reagować ,i to szybko ,moja koleżanka miała 2.6 I lekarza kazał od razu do endo, niestety bardzo często właśnie to jest powodem poronien
Nie chodzi o straszenie ,tylko o to że przy wyższym tsh, trzeba jak najszybciej idąc się do endokrynologa, a takie informacje mam od mojego gina, i nie tylko jego ,koleżance lekarz tez tak powiedziałBardzo często? Możesz podrzucić jakiś link do publikacji na ten temat? Chętnie się zapoznam.
Dziewczyny, serio, forum nie jest od tego, żeby straszyć czy wprowadzać inne w błąd. Zabrałabym takiej normalnie dostęp do internetu, niech tylko w swoim otoczeniu rzuca „rzetelną wiedzą”.
Nie chodzi o strasznieBardzo często? Możesz podrzucić jakiś link do publikacji na ten temat? Chętnie się zapoznam.
Dziewczyny, serio, forum nie jest od tego, żeby straszyć czy wprowadzać inne w błąd. Zabrałabym takiej normalnie dostęp do internetu, niech tylko w swoim otoczeniu rzuca „rzetelną wiedzą”.