Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekać trzeba, może się rozkręcić bo to bardzo wcześniutka sprawa.Wizyta 2 ale na 1 był 5 tydzień wiec za wcześnie , ale właśnie w szpitalu na usg uwidoczniło się serduszko jak bije ale lekarz twierdzi ze jest słaba akcja bo 97
wypisali Cie ze szpitala? poki bije serduszko, zawsze jest nadzieja! trzymam mocno kciuki, zeby zaczelo bicie na pelnych obrotach.Witam wczoraj byłam na usg z którego wynika ze jest to 6 tydzień i 3 dzień ciąży długość w milimetrach zarodka 6,8 brak akcji serduszka dostałam skierowanie do szpitala :-( co dalej czy faktycznie serduszko już nie zabije ??
Ważne że jest ,że bije ! Trzymam kciuki żeby się dobrze skończyło, niech się rozkreci! Jesteś w szpitalu czy w domu ? Kazali czekać??Wizyta 2 ale na 1 był 5 tydzień wiec za wcześnie , ale właśnie w szpitalu na usg uwidoczniło się serduszko jak bije ale lekarz twierdzi ze jest słaba akcja bo 97
Jestem w szpitalu dali luteinę dopochwowo , etylok?? ( tarczyca 5,3) i zastrzykiWażne że jest ,że bije ! Trzymam kciuki żeby się dobrze skończyło, niech się rozkreci! Jesteś w szpitalu czy w domu ? Kazali czekać??
Dodam ze dwa poronienia mam za sobą :-( wiec bardzo się bojeJestem w szpitalu dali luteinę dopochwowo , etylok?? ( tarczyca 5,3) i zastrzyki
Pewnie Euthyrox, jeśli w wynikach wyszła im niedoczynność (wysokie TSH - jeśli to 5.3 to ten wynik to faktycznie wysokie i musza obniżyć). Oby było dobrze, naprawdę jest szansaJestem w szpitalu dali luteinę dopochwowo , etylok?? ( tarczyca 5,3) i zastrzyki