Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na początku ciąży miałam TSH 3.37, brałam połowę Euthyroxu 75, widocznie za mało, dostałam skierowanie do endokrynologa z dopiskiem, że pilne, ale oczywiście ginka nic nie mówiła o złych scenariuszach i nie zestresowała mnie wcale. Sama była spokojna niczym kwiat lotosu.Mój też oczywiście wypisał mi skierowanie do endo ale nie straszył, że już można spodziewać się najgorszego itd.
Nie badałam , dopiero po poronieniu i wtedy była w normieOj bardzo wysoka ,nie dobrze, a czy we wcześniejszych ciazach badalas? Może właśnie to było powodem ? Ja tez 2 razy poronilam, za 3 się udało, więc trzymam kciuki aby u Ciebie było tak samo !
Tak bardzo bym chciała :-( w piątek będzie powtarzane usg i wtedy zobaczymyOj bardzo wysoka ,nie dobrze, a czy we wcześniejszych ciazach badalas? Może właśnie to było powodem ? Ja tez 2 razy poronilam, za 3 się udało, więc trzymam kciuki aby u Ciebie było tak samo !
Mój też nie straszył, powiedział tylko, że jest za wysokie i trzeba iść do endoMój też oczywiście wypisał mi skierowanie do endo ale nie straszył, że już można spodziewać się najgorszego itd.
Ja byłam przerażona bo miałam 2x oznaczone a jak zaczęłam czytać to ledwo nie zeszłam na zawał. Dostałam leki i szybko spadło.Na początku ciąży miałam TSH 3.37, brałam połowę Euthyroxu 75, widocznie za mało, dostałam skierowanie do endokrynologa z dopiskiem, że pilne, ale oczywiście ginka nic nie mówiła o złych scenariuszach i nie zestresowała mnie wcale. Sama była spokojna niczym kwiat lotosu.
Wszystko będzie ok. Dostaniesz leki i szybko spadnie.Tak bardzo bym chciała :-( w piątek będzie powtarzane usg i wtedy zobaczymy
Będzie zobaczysz ! Musisz mocno wierzyć, a ja trzymam kciukiTak bardzo bym chciała :-( w piątek będzie powtarzane usg i wtedy zobaczymy
Tak bardzo bym chciała :-( w piątek będzie powtarzane usg i wtedy zobaczymy
Dziękuje bardzoA Ty bierzesz acard? Jeśli nie może warto wziąć. Dopytaj swojego lekarza. Jest taki ginekolog Andrzej Banach (znajdziesz na fb i w internecie) i on gdzieś pisał, ze przy słabej akcji serca płodu podaje lub zwiększa dawkę acard i ma dobre wyniki. Ale oczywiście pogadaj z lekarzem, czy nie zaszkodzi.
Fajny dzban z tego lekarza, skoro je zmierzył to mógł podać odczyt :/ mimo że gbur to chyba wszystko będzie dobrze.Witam , dzisiaj zostałam zbadana na szybko przez lekarza o ile można go tak nazwać który włożył do pochwowo usg powiedział mi tętno jest a resztę musiałam dopytywać czy małe ?? Nawet go nie zmierzył powiedział ze on nic nie poradzi mam się pakować i do domu bo chyba w nieskończoność nie chce tu leżeć :-(