reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brak orgazmu

Hejka ;) A wiesz co... hmm cięzko określić jak mi się to udało. Czujesz takie przyjemne skurcze w srodku. Ja to zaczęłam dopiero czuć po byciu z moim mężem 10 lat. Dopiero po 10 latach małżeństwa poczułam to coś. Na prawdę. Bardzo, ale to bardzo ciężko mi było.
A jakieś zmiany temu towarzyszyły, dieta, ćwiczenia, zmiana podejścia do życia etc. ?

reklama
Orgazm to nie jest coś co można sobie od tak i już. Na to może mieć wpływ wiele czynników zarówno fizycznych jak i emocjonalnych. Przede wszystkim należy zadbać o to żeby partner zbyt szybko nie kończył, o odpowiednie nawilżenie pochwy i ogólnie o duże pożądanie libido itp.... Bez tych trzech rzeczy to raczej orgazmu nie osiągniesz. Można się wspomagać pewnymi środkami jak żele nawilżające albo tabletki Feminam Libido. Można też stosować specjalne małe wibratorki na łechtaczkę. Niektóre kobiety rozbudza też masaż sutków az tego co wiem w sklepach erotycznych są specjalne klamerki. Trzeba się jakoś wspomagać bo tak bez niczego to trudno może być

Orgazm to nie jest coś co można sobie od tak i już. Na to może mieć wpływ wiele czynników zarówno fizycznych jak i emocjonalnych. Przede wszystkim należy zadbać o to żeby partner zbyt szybko nie kończył, o odpowiednie nawilżenie pochwy i ogólnie o duże pożądanie libido itp.... Bez tych trzech rzeczy to raczej orgazmu nie osiągniesz. Można się wspomagać pewnymi środkami jak żele nawilżające albo tabletki Feminam Libido. Można też stosować specjalne małe wibratorki na łechtaczkę. Niektóre kobiety rozbudza też masaż sutków az tego co wiem w sklepach erotycznych są specjalne klamerki. Trzeba się jakoś wspomagać bo tak bez niczego to trudno może być
wcale nie widać że to reklama

Do góry