- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
To i ja sie przylacze. Tylko co robicie z piersiami? Wszystkie kosmetyki trzeba zmywać, a przecież karmimy i byłoby to cholernie uciążliwe? Niby mały ssie tylko kawałek, ale jednak czasem gdzieś tam buźką trafi...
Rozstępy na brzuszku pojawiły mi się w momencie opuszczania brzucha pod koniec ciąży wtedy przerzuciłam się z fissana (który tym rozstępom nie zapobiegł) na mustellę do zwalczania istniejących rozstępów i efekty pewne są - rozstępy "delikatnieją". Ale taka kuracja ma potrwać niby 2-3 miesiące. Ja skrupulatnie dwa razy dziennie się smaruję (mimo, że oczy czasami na zapałki).
Rozstępy na brzuszku pojawiły mi się w momencie opuszczania brzucha pod koniec ciąży wtedy przerzuciłam się z fissana (który tym rozstępom nie zapobiegł) na mustellę do zwalczania istniejących rozstępów i efekty pewne są - rozstępy "delikatnieją". Ale taka kuracja ma potrwać niby 2-3 miesiące. Ja skrupulatnie dwa razy dziennie się smaruję (mimo, że oczy czasami na zapałki).
Anek@
Fanka BB :)
Ja mam zamiar na cellulit kupic Vichy (kolezance pomogl moze i ja bede miec szczescie) bo od kiedy nie mam brzucha i widze dokladnie swoje uda to wpadam w szal, co do brzucha niestety chyba tylko cwiczenia bo ta wiszaca masa pomiedzy cyckami a pepkiem zaczyna mnie denerwowac. No i biodra nie wiem czy tak mi tylek urosl czy kosci miednicy sie rozeszly bo cholera zadnej spodnicy nie moge dopiac, cieplo sie robi a w dresiakach to juz mi zbrzydlo latac. Kreske mam jeszcze ale coraz bledsza moze zejdze do wakacji. Cycki mam oooolbrzymiaste, rozstepy niestety pokazaly sie po bokach
generalnie figurke mam cos pomiedzy chlopem a sztangistka z wielkimi cycami.
Magdaleona
Fanka BB :)
Uff czyli widzę że u mnie wszystko w normie "po ciążowej" a już myślałam że jestem osamotniona w walce z ubocznymi skutkami ciąży
martap22
Mama kwietniowa 2006
ja na brzuch stosuje fissan,w ciazy go stosowalam i rozstepow nie mialam a teraz to tylko tak zapobiegawczo bo w sumie brzucha nie mam wcale ale stosuje go by moze go troszke uelastycznic. a po 6 tyg.zamierzam zaczac cwiczyc,tylko czy znajde na to czas. ale spacerki sa najlepsze na zgubienie wagi.ja juz 9 kg mniej waze jak przed ciaza i oby tak dalej.maz mowi ze jak tak bede chudla to znikne calkiem a mi sie jakos wydaje ze jeszcze pare kilo by sie przydalo zrzucic.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.