Lekarz powiedział, że to po prostu relaksyna tak wpływa na kręgosłup. Kazał leżeć i brać jeszcze luteine, b6 i nospe.Jest na izbę. Masz odklejone łożysko i takie bóle krzyża mogą świadczyć i tym, że jeszcze bardziej się odkleja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz powiedział, że to po prostu relaksyna tak wpływa na kręgosłup. Kazał leżeć i brać jeszcze luteine, b6 i nospe.Jest na izbę. Masz odklejone łożysko i takie bóle krzyża mogą świadczyć i tym, że jeszcze bardziej się odkleja.
u mnie było zupełnie bezbolesne, wiec tez myśle ze lepiej skonsultowac, ale prawda jest taka ze w 14 tc można jedynie leżeć i brać progesteron, ewentualnie magnes jeśli są skurcze. Jak ma się coś stać to na tym etapie będzie ciężko coś więcej zrobić nawet w szpitalu.Pojawiły się u mnie jeszcze bóle w krzyżu od 3 dni, czy to powinno mnie jakoś niepokoić?
są kroplówki wyciszające, działają o wiele lepiej niż no-spa. ja bym się nad szpitalem nie wahała.u mnie było zupełnie bezbolesne, wiec tez myśle ze lepiej skonsultowac, ale prawda jest taka ze w 14 tc można jedynie leżeć i brać progesteron, ewentualnie magnes jeśli są skurcze. Jak ma się coś stać to na tym etapie będzie ciężko coś więcej zrobić nawet w szpitalu.
W tej obecnej sytuacji wole unikacsą kroplówki wyciszające, działają o wiele lepiej niż no-spa. ja bym się nad szpitalem nie wahała.