reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Neftis ach te kobiety w ciąży :-D
tylko kłócić się chcecie hehe ;-)

ale jestemaniolkiem ma racje,że w 12tc macica jest lekko powiększona,ale już nie wpadła chyba na to,że tłuszczyk może się już gromadzić :-D
u mnie brzusio pokazał się w 15tc a widoczny dla innych był już w ponad 20tc
a szczupła byłam i jestem :-D a gdzie te 21 kg mi sie odłożyło to nie wiem hehe

mój szkrab w 13tc miał 60-70gram

a po porodzie 4200g ech to był poród,ledwo pamiętam :-D

zboczona nie jestem,ale pierwsza fotka od SugarbabyLove najbardziej mi się podoba hehe

Ostatnia edycja:
ok to was pozabijam ta wiadomoscia :).....
mam synka :D:D:D:D:D dzisiaj ogladalam jajka na monitorze podczas usg :D!!!
no myslalam ze spadne z tego lozka :D... a ja sukienusie kupilam :D!!!

od wczoraj tlumaczylam malemu ze ma szpagata trzasna i pokazac czy cos ma, dzisiaj pieknie wyeksponowane jajeczka ogladalam, i juz glowkow sobie lezy....

takze Nikodem Ireneusz na 200% :D:D:D:D...

aaaa i 1330g w 28tc :)... czyli norma :)

O jacie jak za 2 tyg mi powie ginka, ze mam jednak chlopaka to bedzie mial lozeczko, wanienke, akcesoria i wszystkie ubranka ROZOWE!!!!!

jestesaniolkiem: Ja to juz dawno wiedzialam,ze synka masz wiec mnie tym nie zabilas,zreszta mowiłam Ci ,ze tak bedzie:)chlopcy górą!!:D

jestesaniolkiem wydaje mi się czy wypiął się pupą?:-D sukieneczka może przyda się na drugie dzidzi:-)
centralnie pupa :D... no mialam taka zwale z niego.... P. wniebowziety skakal z radosci :D... a ja musze kupic maly garniaczek , bo sukienusia miala byc na komunie mojego brata a tak to musze malemu jakiegos garniaka kupic :sorry2:...

O jacie jak za 2 tyg mi powie ginka, ze mam jednak chlopaka to bedzie mial lozeczko, wanienke, akcesoria i wszystkie ubranka ROZOWE!!!!!
hahaha.... to nic bo ja kupilam cudasnie pieknego rampersika rozowego jeszcze ---> za 3 zl... i tez raczej malec go nie zalozy :-(...

jestesaniolkiem: Ja to juz dawno wiedzialam,ze synka masz wiec mnie tym nie zabilas,zreszta mowiłam Ci ,ze tak bedzie:)chlopcy górą!!:D
:tak:... bo ty juz to dawno w moczu czulas... bede czesciej sluchac sie twoich siuskow - obiecuje :p...

ok to was pozabijam ta wiadomoscia :).....
mam synka :D:D:D:D:D dzisiaj ogladalam jajka na monitorze podczas usg :D!!!
no myslalam ze spadne z tego lozka :D... a ja sukienusie kupilam :D!!!

od wczoraj tlumaczylam malemu ze ma szpagata trzasna i pokazac czy cos ma, dzisiaj pieknie wyeksponowane jajeczka ogladalam, i juz glowkow sobie lezy....

takze Nikodem Ireneusz na 200% :D:D:D:D...

aaaa i 1330g w 28tc :)... czyli norma :)

i waga wyglada na synka,mój w 28tc miał 1509g a Twój trochę mniej,wiec myślę że na mecie będzie miał hmm 3800g-4000g :p

reklama
Neftis ach te kobiety w ciąży :-D
tylko kłócić się chcecie hehe ;-)

ale jestemaniolkiem ma racje,że w 12tc macica jest lekko powiększona,ale już nie wpadła chyba na to,że tłuszczyk może się już gromadzić
u mnie brzusio pokazał się w 15tc a widoczny dla innych był już w ponad 20tc
a szczupła byłam i jestem :-D
Ja absolutnie nie mam zamiaru się tu kłócić, bronię tylko delikatnie oczywistych dla mnie racji...
A u mnie bynajmniej to nie jest tłuszczyk. Brzuch jest twardy i za nic nie mogę go wciągnąć. Pozdrawiam i znikam stąd, bo atmosfera troszkę zepsuta...:-D

Ostatnia edycja:
Do góry