artystka92
Fanka BB :)
sugarbabylove nooo Kochana!
Pięknie, i pępuś na wierzchu?
Bosko 
Mój pępek wklęsły jeszcze i pewnie juz tak zostanie ;p hehe
Mój pępek wklęsły jeszcze i pewnie juz tak zostanie ;p hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
centralnie pupajestesaniolkiem wydaje mi się czy wypiął się pupą?sukieneczka może przyda się na drugie dzidzi:-)
hahaha.... to nic bo ja kupilam cudasnie pieknego rampersika rozowego jeszcze ---> za 3 zl... i tez raczej malec go nie zalozy :-(...O jacie jak za 2 tyg mi powie ginka, ze mam jednak chlopaka to bedzie mial lozeczko, wanienke, akcesoria i wszystkie ubranka ROZOWE!!!!!
jestesaniolkiem: Ja to juz dawno wiedzialam,ze synka masz wiec mnie tym nie zabilas,zreszta mowiłam Ci ,ze tak bedziechlopcy górą!!
![]()
ok to was pozabijam ta wiadomoscia.....
mam synkadzisiaj ogladalam jajka na monitorze podczas usg
!!!
no myslalam ze spadne z tego lozka... a ja sukienusie kupilam
!!!
od wczoraj tlumaczylam malemu ze ma szpagata trzasna i pokazac czy cos ma, dzisiaj pieknie wyeksponowane jajeczka ogladalam, i juz glowkow sobie lezy....
takze Nikodem Ireneusz na 200%...
aaaa i 1330g w 28tc... czyli norma
![]()
Ja absolutnie nie mam zamiaru się tu kłócić, bronię tylko delikatnie oczywistych dla mnie racji...Neftis ach te kobiety w ciąży
tylko kłócić się chcecie hehe ;-)
ale jestemaniolkiem ma racje,że w 12tc macica jest lekko powiększona,ale już nie wpadła chyba na to,że tłuszczyk może się już gromadzić
u mnie brzusio pokazał się w 15tc a widoczny dla innych był już w ponad 20tc
a szczupła byłam i jestem![]()