S
SugarbabyLove
Gość
Ja wam powiem że mi też wywaliło... śmieje się ze mnie mąż że Balonik jestem 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no właśnie od czego to zależy z tym pępkiem? od od jakiegoś tygodnia mi wylazłaga śliczny brzucholI pępuś Ci wyszedł
) Mmmm
Super
czasem się jeszcze chowa- zależy jak mały się ułoży 

taaa?? to mój jak piłkawlasnie odwrotnie, na dziewczynke z profilu jest jak pileczka, a na chlopca jak jajeczko - tak najprosciej wytlumaczyc.... twoj jest raczej na chlopca
![]()
czyżby tam córa była? 

wiec nie ma wujscia, musi przyjsc i przyniesc te polecone
hej dziewczyny![]()
saleminka no moj jak bylam na usg to kości udowe miał odpowiednie na 2 tygodnie starszego bobasaale zobaczymy (tatuś wysoki to moze i w tatusia będzie) ale ja to niska jestem. Wogole jak kulka wyglądam.
Wyobraźcie sobie że musze pogratulować mojej listonoszce.. Waży ze 100kg to conajmniej i od 8 lat każdy z 4 pietra do niej schodzi po polecone czy cos... Nauczyla tak wszystkich i nie wchodzi na góre, wszyscy do niej schodzą. I widziala mnie ze schodzilam ledwo jak slon z brzuchem i byla dziś u nas i wyobraźcie sobie że weszła na 4 pietro xDAlbo sie kobitce zrobiło głupio. Albo wchodzi bo jakiś czas temu moj ojciec jej awanture zrobił że ja nie bede biegać na parter. I powiedział ze skarge na nią złoży.
Dzis wogole nie spałam..Całą noc myślałam.. Nie mogłam usnąć.. Młody jakiś spokojny dziś.
I wybieram sie po wkladki laktacyjne.. Leci mi mleko z jednej piersi..Co sie schyle to mam koszulke w plamach.. A wczoraj nie zauważyłam i z tą plamą wyszłam pizze odebrać (bo był chrzesny i zamówiliśmy) Ale wstyd ;p