Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no, zwiekszono mi dawke magnezu i mam kontrolowac czy sie pojawiaja bo jak sie pojawia to przepisza mi jakis silny lek na to.... cos na "c" (salemincia o nim pisala) :-)...Justynko a Ty jak? Teraz dobrze? Skurcze ustąpiły?
kochana wiesz co, ja Ci mowilam zebys sie nie martwiła itd. Ale dzis sama mam niezłego stracha. Nieźle mnie łapią skurcze, nawet jak kroiłam pomidory to mnie skurcz złapał ;/ Do tego strasznie mnie tam w dole w środku boli..
Hm nie wiem jak to okreslić , mam jedynie brzydki sposob na określenie (jakby mi coś dużego włożył w ....) dosłownie. Ale z drugiej strony mam wrażenie że panikuje i co mam biec do szpitala a okaze sie ze ja jakaś przewrażliwiona jestem?

!!!!! JA PITOLE - OSTROZNOSCI NIGDY ZA WIELE!!!! 

sliczny brzunio ;-)a ja, żeby nie odbiegać od tematu wrzucam fotkę ;-)![]()
jejus, mnie teraz juz boli jak dostane w zebra a co dopiero w 32 czy 33 tc a 39tc"Włazi" mi pod żebra.![]()
...jestemaniolkiem ja też sie zastanawiałam dlaczego przepisują leki na napinania macicy

...no przystojniak to on mega jest... ale bedzie laseczki wyrywal - juz pewnie w przedszkoluja brzusia nie mam to wrzucam fotkę z 2 doby życia Kubulka hehe pączek mój kochany,ale przyznam ze zrobił się o wiele ładniejszy hehe
lepiej zeby powiedzial ze zaliczyl wszystkie dziewczyny w szkole, niz ze zaliczyl cala szkoleTy mi tu nie pisz o wyrywanu lasek w przedszkolu,bo co pójdzie do podstawówki i będzie się chwalił,że zaliczył już całą szkolę hehe

lepiej zeby powiedzial ze zaliczyl wszystkie dziewczyny w szkole, niz ze zaliczyl cala szkole![]()

nie no poczulam sie mega brzydka, wieesz!!! Urodzilam sie przed toba!!!!Powiem wam dziewczyny że czasem żałuje że sie pozniej nie urodziłam xD teraz takie śliczne dzieci sie rodząAhh... ;p