reklama

Brzuszki lipcówek :)

Przyszła Mamusiu - bardzo ładna piłeczkę już masz przed sobą [emoji5]

Lilith - Tobie Kochana wierzę we wszystko [emoji5]. Brzunio już konkretne [emoji7], ale...znając Twoje wcześniejsze przeobrażenia - połowa z nas będzie jeszcze taszczyc swój załadunek jak Ty już pewnie wrócisz do figury chodakowskiej [emoji6]

reklama
Jej ale cudne brzuchy..Jesteśmy wszystkie na dość podobnym etapie a różnorodność i wielkość brzuszków zadziwia..

Tea ślicznie wygladacie :) ( jak możesz podaj przykładowy jadłospis swojego dnia)

Przyszła mamusia fajna piłeczka :)

Lilith ty oczywiście wymiatasz..brzuszek jest już taki spory ale cały czas zgrabiutki..wygląda to tak jakby ktoś włożył ci pod bluzkę duża pilke.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tea, ślicznie, faktycznie drobniutka jesteś [emoji4]
Przyszła Mamusia, pięknie [emoji4]

Lilith, twój chyba największy, ale dziewczyny mają rację, bardzo zgrabnie wyglądasz [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet sprawdziłam. We wcieciu mam 80 w brzuchu 106 a zaczynałam z 67 o ile dobrze pamiętam :)
Może i brzuch największy ale na plusie tez :p
W udach mam tyle samo co w cycach ale poszło mooocno w obu przypadkach do przodu..

Aga no co Ty.. Po cc nie da rady tak szybko. Liczę, że uda zgubie i tylek a z brzuchem trochę pochodzę..

Dziękuję Wam bardzo, ja się tak nie czuje za to brzuch doklejany uwielbiam :)

No i mam potwierdzenie w tym, że u mnie zbiera się woda. Dziś 2kg mniej niż 2 dni temu. Pewnie jutro znów będzie inny odchył w jedną albo drugą stronę.. niestety z wodą tak jest, że ta waga skacze i weź tu bądź człowieku mądry i pisz wiersze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry