reklama

Ja mam męża 5 lat a znamy się 7 lat.. u nas najdłużej to ciocia jest z wujkiem od 5 klasy podstawówki
U mnie +2kg ale lekarz powiedział ze mam nie patrzeć na wagę bo ciążę zaczynałam z bardzo niska wagą, ale wiadomo jak jestjem wszystko ale już mniej słodyczy jak na początku ciąży

A z jaka zaczynałaś, jesli mozna zapytac? I w ktorym tygodniu jestes?
Ja zaczynałam z 50kg, ale tuż przed ciaza wahała mi sie pomiedzy 49,5 a 51,5 mniej wiecej. Wiec ciezko pow. No i byłam na diecie
Teraz jem normalnie, czasem cos ponad, ale w drugim miesiącu sobie folgowalam dosc mocno (moze nie mocno, ale troche za szybko jak na po diecie)
No i ostatecznie ważąc sie z rana mam pomiedzy 2,3 a 2,6kg na plusie. Jestem w 16tc+2d. Wiec ciut za duzo jak dla mnie, ale no zobaczymy. Wg wszystskij tabeli tyje idealnie. Ale idealnie do 12-14kg, a marzyłam o 8-10 [emoji23] to juz niestety nierealne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu, 44 ważyłam chyba w gimnazjum  obecnie 49 to moje minimum. A wcale nie jestem wysoka. Zazdroszczę dziewczyny
 obecnie 49 to moje minimum. A wcale nie jestem wysoka. Zazdroszczę dziewczyny 

Ika89
Fanka BB :)
Ale Wy dziewczyny jesteście szczuplutkie, aż cieżko mi wyobrazić sobie dorosła kobietę z taką wagą  ja ważę sporo więcej, nawet mój W nie wie, ale dokładnie. Jak próbuje zgadywać to średnio 10 kg mniej mi daję
 ja ważę sporo więcej, nawet mój W nie wie, ale dokładnie. Jak próbuje zgadywać to średnio 10 kg mniej mi daję  nigdy nie wyglądałam na swoja wagę, chyba ciężkie kości mam
 nigdy nie wyglądałam na swoja wagę, chyba ciężkie kości mam 

D 

Deleted member 134305
Gość
reklama

Podziel się: