reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka nie doluj tymi kalkulatorami [emoji6] przeciez to mit i bujda na resorach kazdy tyje ile chce ile,musi na ile sobie pozwoli w ramach zdrowego rozsadku zeby nie zaglodzidz dziecia ja tam tyje miedzy 16 a 20kg i w ogole,nie ruszalo mnie to ze lekarz na wizycie mowi ze przytylam np 3kg od ostatniej wizyty za duzo a ja mu mowie ze do 20kg mam jeszcze daleko niech sie nie martwi i on ok to spoko;) takze jak widze jakies normy liczenie i kalkulator to wrrr
[emoji13]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
O mamo jak się cieszę że tak sądzisz!!!! Ja od początku ciąży już 6 kg!!!!:p

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karo - śliczny masz brzusio [emoji4]

Morela - te koszule tak mają [emoji3]. Rzeczywiście brzusio równe z cycem [emoji5]
P.s. I widzę zmianę: fryzurka (kolor, podkręcone włoski), zrobione oczko - super!

Truskawka - Ojjj jak słodko [emoji4][emoji4][emoji4]. Nie ma to jak domowe okłady z "siersciucha" [emoji6]

Ale wysyp brzuszków. Chyba każdy większy, powagą. Zupełnie inaczej to wygląda niż ostatnio, takie hmm pełniejsze??
Ja się mierze, raz w tygodniu. W tym mam +1cm z rana. Jutro niby kończę następny ale sprawdzam w poniedziałki to zobaczymy :)

Lilith a czy moze jest jakas norma ile brzuch powinien przyrastac w obwodzie? Chciałam sie tez zaczac mierzyc, ale nie wiem w sumie jaki jest prawidłowy przyrost np. tygodniowo

reklama
Dzien dobry poniedziałkowo,wszystko wróciło do normy,córka po feriach dziś poszła do szkoły a ja muszę z powrotem przestawić się na poranne wstawianie.
Ewcia synkowi leci już 20 miesiąc.Mąż się dopatruje co chwilę u niego złych objawów,ja wypieram,wiem że obydwoje źle robimy,psycholog mówił że może mieć spektrum autyzmu,lub zespół aspergera,ale na tym etapie nikt nic nam więcej nie powie,może też być o parę mcy po prostu opóźniony i ja to obstawiam,ale niewiedza i to czekanie nas dobija,pierwsze jakiekolwiek testy można robić od 2 roku życia.

Ajc,edytuje bo widzę teraz ze dodałam post na brzuszkach a miałam na ogólnym

Do góry