• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

W H&M (ale tylko niektorych) sa ciuchy ciazowe. Jest wszystko: bielizna, rajstopy, spodnice, sukienki, spodnie, bluzki, WSZYSTKO!! W cenach, powiedzialabym, normalnych. Np bluzka 59-79 zl, spodnia za ok. 100 zl, czyli tak jak zwykle ubrania w firmowych sklepach.

reklama
Dzis dziewczyny zakupilam dzis biustonasz,musialm,nie mam duzych piersi,ale ostatnio bardzo zaczely mnie swedziec i urosly ::)
wszystkie bustonosze zrobily sie ciasne i przeszkadzaja mi fizbiny,wiec ciesze sie z nowego wygodnego zakupu ;D ;D ;D
Oczywiscie ciesze sie rowniez,ze rosna,tylko zeby tak nie bolaly ::)

Powracamy do tematu brzuszkow. Mam zrobione nowe fotki - tym razem porzadne = w ubraniu :>, ale niestety jeszcze nie na tym kompie co trzeba.
Mysle, ze najpozniej jutro sie z tym rozprawie i wrzuce do necika, bo mysle, ze warto. Jak ubralam sie w "normalny" stroj, a nie w pizame i zobaczylam jakies dziwne ksztalty ;), to mnie szoknelo ;) Jak bardzo sie wszystko zmienilo od czasu ostatniego bywania w normalnych ciuchach ;).
Pozdrowionka

MAM :)

To nareszcie w normalnych ciuchach: 12w1d:
brzuchwspodniach1pz.jpg

a tu ósmy miesiąc ciąży hehe, w wieeelkich gaciach od mojej mamy ;)
Prawda, że wygląda na ósmy miesiąc? A tak naprawde to tez 12w1d. Normalnie szok hihi

brzuchwgaciach5qs.jpg

reklama
A+T no naprawde pieknie !!!! :) i bardzo fajne masz te spodnie!czy to ciazowe? jakbym mogla podpytac to z jakiej firmy? naprawde fajowe!
a brzuszek super!mnie chyba nic nie urusl...ale obiecalam sobie ze pokaze dopiero po wizycie u gina:( zeby nie zapeszac bo wiecie jakie ja mam ostatnio nastroje:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry