reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wpadlam sie pochwalic: Niko mimo izod poczatku spal tylkp ze mna w lzoku, sam zasypia bez grymaszenia w swoim lozeczku :)!!!

u nas też nie było problemu,Kuba spał z nami do 5 tygodnia potem przełozyliśmy go do łózeczka bo się rozwalał za bardzo hehe i spał tak samo jak u nas w łóżku

i się chwale po dłuższej nieobecności

ten czas tak szybko leci 7 czerwca skończy 7 miesięcy

Ostatnia edycja:
saleminka kurcze ale z niego super chłopaczek!
Kochana a kiedy zaczął Ci główke na dłużej np na 5 sekund podnosić?
Bo mi Michaś na sekunde raz na kilka dni podniesie jak leży na brzuchu. Jedynie jak go na rekach trzymam na brzuchu to podnosi na troche. A jak w pionie trzyma twardo. Ale na brzuchu lubi lezeć, moze 30 minut lezec z tym ze no nie podniesie glowki ;/

Kubuś był bardzo silny od początku,często spał nam na brzuchu (brzuch w brzuch) i polubił tą pozycje,więc często leżał na brzuszku i tym sposobem dużo ćwiczył główkę,podniósł na dłużej jak miał gdzieś 6 tygodni,jak miał 3 miesiące to pewnie trzymał ja w górze dłuzszy czas,jak miał 5 miesięcy to podnosił klatkę piersiową na prostych rączkach;-) ja zaczęłam go sadzać na tyłek to też kiwał głową a to było neidawno ;-) teraz jego nowe atrakcje to nauka raczkowania i skakania,jak go przytulam a czuje cos pod stopkami to się odbija i staje na chwilę na prostych nózkach trzymając się mnie :-)

zachęć go to ćwiczeń,pokazuj i i hałasuj gzrechotką tak byją widział,potem unos ja coraz wyżej to i główke wyzej będzie podnosił

kochana on centralnie buzią w łóżko! Bo on ślini przescieradlo mi np nie wiem albo pięść wciska do buzi, więc jak nawet zabawki mu pokazuje to nawet nie widzi! a nawet jak coś to leży główką na boku bo mu sie cos zaraz spodoba i koniec

hej laski no dzieciaczki wam rosną a rosną.. my mamy jutro chrzciny :) aniolek- to super gratki :) hehe saleminka- twoj to dopiero kawał chlopa a jaki słodki.
Artystka- smieniłaś fryze??

sugar, tak pzefarbowalam sie i obcielam ale za tydzien ide znowu obcia wlosy i na platynowy blond sie farbnąć ;)
aniołek dzis sprawdze. hehe chociaz vwczoraj go plozylam to ze 3 razy na 5sekund podnosil gowe ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry