reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja ni zawsze mam internt, poza tym cieplo jest i wole z misiem na dwor wyjsc niz w domku ;p
ale tak w ogole co u was? mowic mi tu !!!!
Moj Michas wczoraj byl wazony wazy 6kg

reklama
no pusto tu :( u nas spoko maly rosnie szybko. 6 czerwca chrzciny :) jutro juz jade do pl pozatym mamy katarku troche

to Niko 5 kg wazy :)... u nas git, Niki ma lepszy dzien bo pozwolil mi obiad ugotowac :D.....
artystka mam nadzieje ze nie zalalo cie tam...
elizka ruszaj rodzic a nie siedzisz tu :D!!!!
sygar ojjj katarek?? a czego uzywasz na ten katar??.... i ucaluj Marcelka z okazji ukonczenia 3 miesiaca :) :***

aniokek- 5 kilo to dobra waga jak na niecałe 2 miesiące.
moj maly kolo 6 kg waży :)
no ucAŁUJE OD CIOCI :)
Elizka- moj też sie nie spieszył sie urodził 6 dni po terminie :)

SugarbabyLove no ja mam nadzieję ze się nie przeterminuje za dużo... wkońcu to już mój trzeci poród... ;-) no ale zobaczymy... Hanie przeterminowałam 11 dni także wiem co to znaczy... a chciałabym tak jak Daniela urodzic wczesniej przed terminem, ale sie na to nie zanosi... :dry::cool2:

aniołek nie zalało mnie :) Po drugiej stronie Płocka mieszkam ;) A tam jest takie wzgrze ze nie ma opcji o zalaniu.
eliza oj obys sie nie przeterminowala, bo wiem tez co to znaczy 11 dni czekac ;)
sugar to moj jak mial 2 miesiace i 2 dni ważył 5800 juz!!!! Moj to klocek, a w ciszki tylko na 74 wchodzi xD no zależy od rozmiarow ale jedne spiochy ma niby na 68 i są za duze to duzo. Ale wszystkie inne male są juz na 68

A co do chrzcin.. Mój ich nie bd miał... Bynajmniej narazie..
NIe mam bierzmowania, ksiądz mi nie dał.

I nikt mi maego bez bierzmowania nie ochrzci ;/

reklama
u nas raz w roku kwiecien/maj są bierzmowania, bo to nie duze miasto i nie ma tak od zaraz ;/
I musze rok czekać :/ A jak nie to pojade na wakacje do wawy i tam bierzmowanie zrobie i ochrzcze Misia
A jak nie to w Czestochowie bez bierzmowania chrzczą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry