reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no wlasnie sie najdl.... mielismy pare podejsc do cyca.... wypluwal iwolal na nowo.... wiem, czasami tak bywa, a tak normalnie to co 3 godziny zawze sie budzil na karmienie...

Artystka Ja właśnie myślę w ten sposób, że to i tak musi mnie spotkać więc po co się obawiać nieuniknionego:-) I chyba właśnie dlatego nie mam żadnych obaw, a chciała bym naturalnie urodzić, ale co ma być to będzie :-) I tak się już doczekać nie mogę kiedy wezmę moją małą kruszynkę w ramiona :-)

Aniołek Ale laska już z Ciebie :-) Mam nadzieję, że Ja też wrócę szybko do formy :-)

Aniołek - to szybciutko ci waga spadła. Ja tez karmie piersią a waże 5 kg mniej niż przed ciążą. Pozatym niemartw sie mój tez niekiedy co godzine chce a niekiedy co 3-4 teraz w nocy to nawet i c 5 godzin. różnie. to są "dzieci z cycka" nie widzisz ile ml mlek wypiją w ciągu jednego posiedzenia może tylko "ciumkają" i dlatgo za chwile znowu głodne są. :)wogóle karmienie piersią to DAR i coś pieknego masz taką więź z dzieckiem no i masz za FREE ten pokarm i zawsze przy sobie ne trzeba grzać w nocy mleka :)
A wogóle myślałyście juz o chrzcinach? my w czerwcu robimy w Polsce:)

Aniolek nie martw siew na poczatku dziecko ciagle chce bo jest jeszcze slabe by dlugo pociagnać.Ale kolo miesiaca sie wsyztsko unormuje.Pamietaj tez zeby dawac 1 piers do konca a nie "zaglowac" piersiami.Na poczatku jest mleko mniej wartosciowe i mniej kaloryczne dopiero na koncu leci to co najlepsze.

Sugar my chrzcimy 23 maja.

noto super juz niedlugo dziewczyny jak dodałyście fotki w sygnaturę. ja probowalam dać ale mi wyskakuje że za duzo tekstu dałam..;/

tak, na żądanie, z tym ze Niki zada co 2 godziny, a niekiedy co godzine....

to normalka;-) Kubuś zajadał w nocy co 1,5 godziny,nawet jak modyfikowane mu w nocy dawał to tak samo,max 2 godz i chciał znowu :-D ale przesłodki ten Twój Niki :-)

Kurde już zapominam jak Kubuś był taki nieporadny,leżał i jedyne co robił to prostował i zginał nóżki i machał rączkami,a teraz cwaniak turla się po całym łóżku i robi takie akrobacje,że szok :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry