reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
sugar nie no słodziak z tego Twojego Marcela ;* A jak się śliczniasto śmieje!! :)
Mój o 5 dni się śmieje już jak miny jakieś mu robimy, a od 3 dni tak na głos juz sie zaczyna śmiać :) i co raz więcej nowych odgłosów. I jak w nocy wstane bo chce jesc i placze to tylko mnie zobaczy i płacze i sie uśmiecha do mnie hehe ;) Boski jest ;D
Aaa i robi sie blondynek znowu ;)
Sugar a jak zdrówko małego?
Karmisz jeszcze piersią?:)

Aniołku Gratuluje :-) Troszkę późno,ale szczerze:-) Tak Cię podczytywałam i biedna tyle czekałaś i tyle sie przemęczyłaś, ale warto było cudowny Niki :-)

A Wy macie już cudowne dzieciaczki, tylko pozazdrościć... Ja jeszcze ostatni trymestr i sie doczekam :-) Jeszcze 11 tygodni :-D

Gratuluje wszystkim mamusiom :-)

Martuś- mały sie ma dobrze tylko troche katarku ma. no tez sie juz smieje na glos i chwyta zabawki :) karmie i mam zamiar jak najdluzej :) a ty?
bogusia- nie boj nic niedlugo i ty urodzisz :) a imie juz masz??

bogusia napewno sie doczekasz, szybko zleci, zobaczysz ja mam wrazenie ze jeszcze wczoraj dowiedzialam sie o ciazy a tu juz oltora miesiaca ma moj łobuz.
sugar ja butla bo mlody sie moim nie najadał. ale podziwiam , masz cierpliwosc, mnie tam wkurzalo karmienie cycem. Tzn wkurzało mnie w nocy bo młody jadł godzine, pospał 2 godziny i znowu chciał.. A pozniej to 3 dni cale i noce nie spałam bo 50 minut jadl ,20 minut spokoj i znowu był głodny. I po 3 dniach na butle przeszlam bo moim mlekiem sie nie najadał.

Martuś- aha noto w sumie dobrze ze na butle przeszlaś :) no moj normalnie poje i idzie spać a nawet do 5 godzin niekiedy spi..
Bogusia- ślicznie :) boisz sie porodu?:P

Sugarbabylove To jest dość dziwne, ale sie nie boję. Nawet nie wiem dlaczego tak jest, sama sobie w głowie tłumaczę, że mam dużą granice bólu, a poród musze przejść i tyle, a i wszystkie kobiety są tak skonstruowane, żeby sobie poradzić :-) Napewno chcę rodzić siłami natury bez CC jeżeli się uda :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry