reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bogusia- no ja sie jakiś czas bałam ale mi to przeszło no tak trzymaj najlepiej samemu urodzić
Martitka- właśnie słyszałam że te krzyżowe są baardzo męczące i boli jak choleeera... ;/
Pozatym gdzie Aniołek?? Czekamy na fotoooo...

reklama
ahhh ja tez krzyzowe zle wspominam, ogolnie te cale 3 proby porodu zle wspominam... 3 dni pod oxy i tak na koncu cieli mnie....

leci zdjecie Kochane :*

P.S. ja na cycu na zadanie jade ;), dajemy rade :)

Załączniki

• SDC10164.jpg
    SDC10164.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 98
  • SDC10135.jpg
    SDC10135.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 136
Dziewczynki a jak to jest z tymi bolami krzyzowymi? Mnie od wczoraj starsznie boli krzyz tak rozpiera kłuje i to w kazdej pozycji ale brzuch przy tym nie jest az taki twardy.. Nie wiem co mam robić.. Nieraz mam jakies skurcze ale nie sa zbyt regularne..

Jestesaniolkiem- cudo chlopak i jaki dluzy:):)

MeKlaudia- U mnei skurcze krzyzowe wystapily dopiero w ostaniej fazie porodu , jak juz mialam skurcze co 2 minuty.Czulam jakby mi noz w zebra wsadzano i wycigano,ale nie bede Was straszyc:-p

Aniołku słodki ten Twój Synuś :) No napatrzeć się nie mogę! Takie z Niego Cudeńko :))

Jej jak ja bym chciała żeby ten czas szybciej mi leciał ...
A tu dopiero 28 tydzień, a gdzie jeszcze do końca?
Już bym chciała przytulić moją Małą Królewnę :D

Dziekuje Kochane to jeszcze pokaze sie po porodzie, aktualnie schudlam juz 12kg!!! :P
Moj Niki z dzisiaj :P

Załączniki

• SDC10200.jpg
    SDC10200.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 109
  • SDC10176.jpg
    SDC10176.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 112
  • SDC10170.jpg
    SDC10170.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Bogusia wiesz ja też mówiłam że się nie boje porodu :) ;-)I naprawde sie nie bałam, byłam 11 dni po terminie jak urodziłam i to jeszcze przez cc bo wczesniej mialam 3 proby i nic nie wyszlo :-(
wsadzili mi balonik zeby sie rozwarcie zrobilo, pomeczylam sie 7 godzin w okropnych skurczach co 3 minuty i mi przeszło.. :angry:3 dni pozniej pod oxy byłam i po oxy mniejsze skurcze niz przed,:dry: a 18 marca wzieli mnie znowu na wywoływanie i od rana kazali chodzić, ruszac sie bylam non stop pod oxy jak sie troche rozwarcie powiekszylo to mi wody przebili i zaczela sie dopiero "jazda bez trzymanki" hehe :-D:-D
Mialam skurcze co minute, trwające minute, a nawet półtorej.. i mialam i jedne skurcze i drugie. Jak mialam krzyżowe to myslalam ze odlatuje, a brzuszne wcale gorsze nie byly... bo przy nich bylo mi juz tak slabo ze słabłam z bólu..:no: I powiem Ci szczerze że sie meczylam dlugo z tymi skurczami..:tak: bo od poludnia do 20 godziny. Naprawde porod boli, ale uwazam ze nie ma sie czego bać, bo to jest niestety powiązane z ciążą i dzieciaczkiem i nie da sie tego uniknąć i da sie wytrzymać. :-)Tak naprawde poród trwa różnie ale nawet niech 2 dni sie ktoś pomęczy... A przecież jak sie dziecko zobaczy to juz wszystko jest nie ważne i taki skarb wszystko wynagradza i naprawde warto sie jeden dzien pomeczyc. I jak dla mnie krótko ocenić:
Porodu nie ma co się bać, nie ma co myśleć. będzie to będzie! :) :happy:
I nie wmawiaj sobie ze nie chcesz cesarkki! :tak:ja caly czas na forum powtarzalam ze nie chce, ze chce naturalnie i jak na złośc naturalnie nie moglam urodzić:wściekła/y:!! hehe :-DMysl pozytywnie i pamietaj podczas porodu: "zaraz zobacze swojego szkraba" :-)ja jak tak myslalam to plakałam ze szczescia a ból tam gdzies byl..:blink:

MeKlaudia jesli chodzi o krzyżowe dobrze Adka opisała ;-)jakby ktoś bił Cie po plecach. A jeśli chodzi o poród, to uwierz mi że póki nie masz takich skurczy ze sie zwijasz z bolu to jeszcze nie porod :) I napewno jak dostaniesz skurczy to bedziesz wiedziala ze to jest to! :P:happy:
Chociaż.....:-p Hehe ja to póki mialam brzuszne to myslalam ze mnie brzuch boli( jak mialam po tym baloniku) a jak juz pod oxy bylam i mialam skurcze to wiedzialam ze to nie boli brzuch tylko skurcze haha ;p:-D

Aniołek weź prosze Cie nie wstawiaj juz zdjęć Nikiego jeśli chcesz go mieć! Bo normalnie wsiade w busa pojade do Ciebie ukradne Ci go i tyle bedzie! :-D
Z*A*J*E*B*I*S*T*Y*!!!!!:-)

Wogóle dziewczyny moze bedziecie sie śmialy ale już bym mogła mieć kolejne :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry