• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

magda i Tobie wysadziło "piłkę"..super:-)
madzik myślisz, że taki rozlany brzuszek gubi się łatwiej? chyba niekoniecznie...zresztą zobaczymy na koniec roku..wtedy bedziemy sobie pokazywać odchudzone brzuchy;-)
misiako i u Ciebie w końcu więcej brzuszka widać:-) kombinezon super..

A to moja "piłka do kosza":-) z wczoraj czyli 32t 2dzień

Załączniki

• Lato 2011 257.jpg
    Lato 2011 257.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki tyle nowych zdjęć, że nie zdołałam zapamiętać, która mamusia wklejała:-) Więc ogólnie napiszę PIĘKNE, ZGRABNE I UROCZE KAŻDE BRZUSZKI BEZ WYJĄTKU:-)

Aniawos ja myślę że jednak łatwiej, bo nie ma potem tyle wiszącej skóry....wiem jak miałam z Majką, niby wszystko sie ładnie wchłonęło, ale ta skóra jednak została. A jak ma sie mniejszy brzuszek, nawet jak w boczki troche pójdzie to ćwiczeniami da sie to rozgonic łatwiej.
Masz super piłeczkę:-)
Misiako z taka figura to wszystko pasuje, ślicznie wygladacie:-)

Ale macie fajne brzuchatki! :-)
Misiako - kombinezon super - ja przymierzałam w Holandii taki kwiecisty i może dlatego tak okropicznie w nim wyglądałam, a jakbym bardziej stonowany włożyła, może nie byłoby ze mną tak źle?:-)
Ja to naprawdę jakiś taki mały brzuch mam w porównaniu z Waszymi...za tydzień idę na usg to się okaże jak moja gwiazda się rozwija i jaka jest duża...Chyba się zaczynam denerwować, że dlaczego tak, że ja mam taki maluni brzuch..??

reklama
DZis byłam w pracy i kierowniczka działu warzywnego w Realu zachwyciła się moim brzuszkiem i go w taki przyjemny sposób dwiema rękami złapała.Dla mnie było to bardzo przyjemne doznanie widząc na jej buzi zachwyt :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry