reklama
sylwia8708
Fanka BB :)
dzoana82
Śliczne brzuszki!!
Przybieram się, żeby i swój w końcu wstawić, ale ciągle odwlekam, bo mało widać. Tak naprawdę, to jak komuś nie powiem, to sami się w życiu nie domyślą (jeszcze)
Choć w obwodzie już mi przybyło kilka centymetrów i jak "odpowiednio" się nagnę to coś już widać;-)
Przybieram się, żeby i swój w końcu wstawić, ale ciągle odwlekam, bo mało widać. Tak naprawdę, to jak komuś nie powiem, to sami się w życiu nie domyślą (jeszcze)

Choć w obwodzie już mi przybyło kilka centymetrów i jak "odpowiednio" się nagnę to coś już widać;-)
ellsi
Ja jeszcze poczekam na wstawienie kolejnego zdjęcia mojego brzucha. Najlepsze że brzuszek jest a waga ciągle nieco poniżej początkowej. Kurcze później zapewne mnie zaatakuje z zmożoną siłą.
Ania ja tam u Ciebie tylko zgrabna piłeczkę widzę a reszta troche tez musi sie rozrosnac co by ta piłkę podtrzymywać;-)
Sulwia domek widZe juz ma solidne fundamenty. Fajny brzunio:-)
Dziuba brzuszek całkiem juz widoczny i odlotowy:-) gatki tez;-)
Sulwia domek widZe juz ma solidne fundamenty. Fajny brzunio:-)
Dziuba brzuszek całkiem juz widoczny i odlotowy:-) gatki tez;-)
reklama
martela
hej!dziś znalazłam Wasze forum i bardzo mi się spodobało,więc zawitam pewnie na dłużej:-)też jestem "wrześniową mamą", a brzusia mam dosyć pokaźnego, niedługo jak oswoję się z forum umieszczę fotkę:-)pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:-)