a ja biorę ciepłą wodę w butle a proszek osobno do małego pojemniczka wszystko razem do torby termoizolacyjnej, wystarczy wymieszać jak tylko młody się budzi i gotowe; a na proszek przydały sie pojemniczki do przechowywania mleka jako za planowałam karmić piersią no ale matka natura obdarzyła mnie wyjątkowo leniwym ssakiem
)
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
kazde rozwiazanie dobre tylko ja np osobiscie nie widze sie targajac jeszcze termos dodatkowo-dla tego tez sie ciesze z tych termoizolacyjnych kieszonek

Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
No ja tez mam taką kieszonke w torbie i te 2-3 godzi jak wrzątek naleje to woda jest ok

_karincia_
Fanka BB :)
Czyli to jednak nie trzyma temperatury?? :-(No ja tez mam taką kieszonke w torbie i te 2-3 godzi jak wrzątek naleje to woda jest ok![]()
Chciałam sobie kupić takie opakowanie termoizolacyjne ale skoro wrzątek trza lać żeby temp. była dobra, to jednak termos będzie lepszy

azorek84
mama Amelii 2009
wiesz ta kieszonka pomaga utrzymac cieplo ale jak jest chlodno na dworze to i mleczko sie wyziebi.tak do 4h jest ok pod warunkiem ze sie wlozy bardzo cieple zaraz przed wyjsciem

_karincia_
Ja gotuję wodę mineralnąPytanie do tych co dają dzieciom wodę mineralną:
Czy gotujecie ją? A może wystarczy tylko do podgrzewacza?

Monika20078
Ja też gotuję i to trzeba 5 min gotować. I gdzieś czytałam, że taka ugotowana nie może stać dłużej niż 7 godzin. Ale u mnie stoi dłużej:-) Zwasze gotuję na zapas i trzymam z zamkniętym dzbanku a jak przygotowuję jedzonko to tylko podgrzewam tyle ile mi potrzeba.
reklama
Podziel się: