reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

reklama
Hej dziewczyny.
Dawno tu nie zaglądałam, bo trochę choruję. Złapało mnie coś, co nazywa się rumień guzowaty, byłam w szpitalu, nadal nie chodzę :(
Ale jestem już po połogu i idę do gina na kontrolę w tym tyg.
Mam do was pytanie odnośnie becikowego. Czy w Bydgoszczy zaświadczenie potwierdzające, że się leczyłam w czasie ciąży ma być na jakimś specjalnym druku? Czy to nie ma różnicy?
Co miasto to każdy urząd ma swoje wytyczne ;/

Hej dziewczyny.
Dawno tu nie zaglądałam, bo trochę choruję. Złapało mnie coś, co nazywa się rumień guzowaty, byłam w szpitalu, nadal nie chodzę :(
Ale jestem już po połogu i idę do gina na kontrolę w tym tyg.
Mam do was pytanie odnośnie becikowego. Czy w Bydgoszczy zaświadczenie potwierdzające, że się leczyłam w czasie ciąży ma być na jakimś specjalnym druku? Czy to nie ma różnicy?
Co miasto to każdy urząd ma swoje wytyczne ;/

hej:)

ojoj - zdrowka zycze w takim razie - ja tez musze w koncu do gina

a w temacie becikowego - ja dostalam zaswiadczenie od lekarza na ich druku i bylo ok;)

Witam :) Ja co prawda mamy już 5miesięcznego szkraba ale dopiero co zawitałam tu na forum i po warsztatach Johnsona postanowiłam dołączyć do tej społeczności ;) Jestem z Wyżyn więc też chętnie przyłączę się do spacerów ;)

reklama
Dziewczyny a Wy jak chodzicie na dłuższe spacerki to zabieracie ze sobą jakieś jedzonka dla maleństw?

witaj Anka :-0, fajnie ze dołączyłaś do nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry