Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda zaczyna dopisywać więc i spacerowanie coraz częstsze i dłuższe
Jak któraś będzie w okolicach Kapy/Wyżyny to mogę się dołączyć.
Co do jedzonka to ja też na razie jestem samowystarczalna. A na wszelki wypadek zawsze można kupić termoopakowanie, odciągnąć swoje mleczko do butelki, zapakować i karmić poza domem. Ja chyba nie miałabym odwagi tak publicznie wyciągać cyca
Cześć dziewczyny! Jestem z Bydgoszczy i na forum jestem od wczoraj Mam jednego synka, ma na imię Bartuś, a drugie ma się urodzić 7 listopada. Pierwszy porób był w szpitalu nr 2 i drugi też chce, by się tam odbył. Nie mam nic do zarzucenia temu szpitalowi, mimo, że nie miałam opłaconej położnej.
Asia, witaj na forum Tak patrzę na Twój suwaczek i wydaje mi się jak by to było wczoraj, jak sama byłam w 8 tygodniu ciąży, a tu wielkimi krokami poród się zbliża Jak ten czas leci
Boże kochany, jak ten czas leci Jeszcze niedawno na Viki czekałaś, a teraz panna jak się patrzy A u mnie w miarę, naprawdę nie mogę narzekać Tak szczerze mówiąc, dopiero niedawno zaczęłam odczuwać, że jestem w ciąży, bo po prostu zaczęło być mi ciężko, tym bardziej, że brzuch mam ogroooomny Nie mogę się już doczekać rozwiązania, żeby mieć już malucha przy sobie Oby wytrwać do 38 tygodnia i zacząć rodzić