reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

Dziewczyny już Wam zazdroszczę tego wypadu na basen... bosheee ruch to to czego mi teraz najbardziej brakuje... całą ciążę basen, rowerek stacjonarny, spacery... a teraz tylko gimnastyka ze schylaniem się po małego do łóżeczka:D:D nie powiem całkiem przyjemne ale ćwiczeń też mi brakuje... no cóż muszę jeszcze poczekać bo niby po cc nie tak hop siup ćwiczyć... muszę się w przyszłym tygodniu ginki zapytać kiedy mogę powrócić do aktywności:)

reklama
też chętnie wybrałabym się z Wami bo w grupie to zawsze raźniej i weselej ale niestety nie mogę... a na Perłę to już w ogóle słyszałam same dobre opinie na jej temat ale jakoś nigdy nie udało mi się tam dotrzeć

hej dziewczyny :)
fajny pomysł z tym basenem :) też bym sie wybrała, zel cos mi sie wydaje, ze moge sie wybrać ale na porodówke :)

dzięki za wsparcie, rzeczywiście małą przybrała... wczorajsza waga 3100 więc przez ostatnie 2 tg 800 g na plus... więcej niz ja :D...mam nadzieję, ze aż takiej tendencji nie utrzyma, bo jeszcze na przyszły tydzień mam wizytę i usg... szyjka jeszcze potrzyma troche... jak to gin ujęła chyba,że ostra akcja skurczowa sie zacznie ...
tak więc mam nadzije, ze dotrwam do wtorku i urodzi sie mały strzelec :)

Cieszę sie, ze wyniki badania prenatalnego u Madzik ok... u reszty też beda dobre ;) no ale postresować sie trzeba trochę :)

Olusiaalex- w pierwszym trymestrze nie powinno się ćwiczyć (joga dla kobiet w ciąży, pilates i inn.)- też słyszałam, ale na basen spokojnie można- pytałam ginka:) Powiedział, że nawet trzeba:)) Chyba, że Ty masz jakieś indywidualne zalecenia, to wtedy wybierzesz się z nami jak już będziesz mogła:)

reklama
na razie wolę nie ryzykować, tym bardziej, że biorę duphaston bo boli mnie brzuch:( fakt, już coraz mniej. następną wizytę mam 29-tego i wtedy sie dopytam co mi wolno, a czego nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry