reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

reklama
Myślę dziewczyny, że lepiej przełóżmy ten basen, żebyśmy mogły być w komplecie. A co do ciastka, bardzo dobry pomysł:) Wszystko jednak zależy od Ciebie Viki, w jakim jesteś stanie:) I czy nas nie zarazisz:) Kuruj się szybko, trzymamy kciuki.
Aestima, gratulacje z powodu udanej wizyty:) Będzie dobrze.

jak miło , że chccecie przełożyć, bo obawiałam się , że jak się teraz wybierzecie beze mnie to potem pewnie z miesiąc minie do następnego wypadu - a wtedy to nie wiem czy dam radę ;)

a jeśli chodzi o spotkanko to jestem za - dzis i tak wybieram się do lekarza więć musze wybyć na powietrze - generalnie przeziębienie pełna para - na sczęście nie mam gorączki, więc jak minie mi katar - który przeciez trwa 7dni - to myślę, że mogę sobie pozwolic na spotkanko- dajcie mi czas do jutra- bo dziś jescze jestem zawalona, więc trudno mi cokolwiek powiedzieć jak będę się czuła w piątek...pozdrawiam:)

Vikigus, to czekamy na wieści , mam nadzieję, że będziesz się czuła na tyle dobrze żeby móc przyjść, bo na to ciacho z Wami mam coraz większą ochotę:)

ja po wczorajszej wizycie u gina- zakazał mi wychodzenia z domu do czasu całkowitego wyleczenia infekcji - i oczywiście najlepiej wylegiwanie w łóżku - wszystko ,żeby uchronić od wzięcia antybiotyku czy innego jakiego leku , co może potencjalnie mieć w pływ na ciążę - oczywiście póki można - a na razie chyba mozna bo nie mam gorączki tylko typowe ogromne przeziębienie...tak więc się kuruję...

Vikiigus, wracaj szybko do formy, trzymamy kciuki:) Może w międzyczasie Olusiaalex się zdecyduje na wspólny wypad na ciacho i będzie nas więcej:)
Olkale, co tam u Ciebie? Jak maleńka?

Witam na Waszym wąteczku :-)
Czytam o planowanym spotkanku, szkoda, że nie macie ochoty wskoczyć i popisać z nami krajankami na bydgoskim wątku, my też się spotykamy a jak nas będzie więcej to zawsze milej....zapraszam na wątek choć kilka znajomych tu widze które z nami gadulą!

Pozdrowionko dla wszystkich!

hejka, miło że o mnie pamiętacie. ja na wypad na ciacho się piszę, tylko zależy to od terminu. jutro idę do lekarza z wynikami badań. z tego co widzę, to wszystko mam w normie, hemoglobiny 12,5, glukozy 84. oby wszystko było ok.

reklama
Witam dziewczyny!
mniej więcej równo rok temu dowiedziałam się, że zostanę mamą. Przed Wami drogie ciężarówki wiele niezapomnianych chwil, które były i są już moim udziałem :)
Życzę powodzenia oraz ekspresowych i bezbolesnych porodów ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry