reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

reklama
cześć dziewczyny
jak się pewnie domyślacie z mojej nieobecności jestem już z Natalką w domu :)
ww ubiegły poniedziałek urodziłam zdrową prześliczną córeczkę

Nie mam zbyt duzo czasu na BB teraz, tym bardziej, że mała niebawem sie obudzi na jedzonko :) ale wpadłam na chwilkę, zeby zdać króciótką relację...
O szcegółach porodu nie bedę pisała,jeśli któraś bedzie zainteresowana odsyłam do wątku gródniówek - opowieści z porodówek... Serdecznie jednak polecam do porodu szpital MSWiA, mogę powiedzieć w samych superlatywach :) przesympatyczne i kompetentne położne i lekarze...świetna opieka nad dzieckiem (no możne z wyłączeniem pierwszych godzin po porodzie, ale to wynikała z faktu, ze trafiłam w dniu , w którym porodów było bardzo duzo... po raz pierwszy w historii oddziału odesłano dziewczyny :()
czułam sie tam kimś ważnym, przeszkolono mnie laktacyjnie, pielęgnacyjnie, żywieniowo... jaik rochę opanuję małą ;) tzn. rozparacuję instrukcję obsługi :) to będę zagladała częsciej. Tymczasem pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej ciaży no i porodów tym co sie zblizają do finału :) IMG_4435.jpg

Olkale GRATULACJE:):):)

bosheee mam nadzieję, że te mrozy nie będę się długo utrzymywały:( bo póki co to z Olkiem oglądamy świat zza okna... chciałoby się wyjść na spacerek:)

Olkale - wszystkiego najlepszego dla Ciebie i córeczki :))))

Aestima - ja juz jestem "wychodząca" więc mogę gdzieś jutro "wyskoczyć na miasto" - a może umówiłybysmy sie na ogladanie porodówki na markwarta, a potem gdzies razem na ciacho albo coś konkretniejszego :tak:- tak sobie myslę, nawet do Fokusa- bo było nie było jest tam i sowa i grycan, a jakby co mzna na pizzę - bo nalesników z focusa czy fastfoodu nie polecam :szok:...a potem jak wam- bo mi na pewno nie ;-) - starczy sił i ochoty mozna sie po sklepach porozglądać ...:-)

Ostatnia edycja:
Kurcze, Vikiigus, ja dopiero w 14 tyg, to chyba za wcześnie na oglądanie porodówki?:) No i jak mogłabym tak po południu/ pod wieczór- rano mam zajęcia i muszę odebrać wyniki z poradni genet.
Olusiaalex, madzik- dajcie znać czy Wam w ogóle jutro pasuje!!:)

Olkale
- gratulacje, Mała jest po prostu piękna!!!

ja się dzisiaj z domu nie ruszam - cały parking mam zasnieżony , a męża brak co by odkopał mi auto - a ja sama nie dam rady ,a komunikacja miejska odpada...dam znać kiedy będę mogła...

Aestima- ja jestem z pokaźnym brzuszkiem , więc myślę , że zwiedzanie oddziału w moim towarzystwie nikogo nie zdziwi :) , a mi będzie raźniej - tak więc jak tylko kto ma chęci skorzystam z towarzystwa ...no chyba , że chodzi o przesądy ;-)

ale nas zasypało:) ledwo doszłam do pracy. tak siedzę i patrzę jak ciągle prószy i zaczynam sie niepokoić:) chodzę do pracy pieszo i może byc coraz ciężej:) ja chętnie bym sie spotkała, ale dzisiaj niestety nie mogę- mam przegląd instalacji gazowej w domu po 18. już dwa razy nas nie bylo, tym razem muszą mnie zastać:) no i ten śnieg...

reklama
Hej dziewczyny, długo mnie nie było, ale postaram się nadrobić:)
Olkale, ogromne gratulacje i wszystkiego dobrego życzę Tobie i Natalce:) Maleńka jest prześliczna:)
Vikiigus, jeśli nadal potrzebujesz towarzystwa do zwiedzania porodówki to jestem chętna:)
Mam nadzieję, że może w końcu drogowcy wezmą się za odśnieżanie Fordonu, bo na razie moim autkiem nie dam rady nawet z parkingu wyjechać:( Także, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko, poczekajmy kilka dni z ustaleniem dokładnego terminu spotkania:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry