kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Madziara,to faktycznie masz szpital na całego,współczucia!!!Oby szybko wszyscy doszli do zdrowia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, bo to teraz nie wskazane.
. Zrobił się mu ropień na dziąśle. Po tel. konsultacji z naszą stomatolog mielismy przyjść w środę, bo nic nie wskazywało, że nie dotrwamy. A tu w poniedziałek zaglądam a z różowej gulki zrobiła się gula z miejscowymi, żółtymi ropnymi prześwitami i obok mały gulek drugi. No to nie było na co czekać.
a tak odbiegajac od tematu to jak któraś ma polsat cyfrowy i chce sobie z niego zrezygnować to może to zrobić do końca lutego bez żadnych konsekwencji. Jako powód podając likwidacje programów BBC. Moje dziecko się załamało jak sie dowiedziało ze nie będzie miał swojego ukochanego programu z bajkami, w związku z tym zaczęłam grzebać po umowach i rezygnuję
ogolnie jestem bardzo nerwow-uczuciowym czlowiekiem,ze tak powiem rozhisteryzowaną babką ;-)nawet jak teraz Wam pisze to ryczę,schudlam dwa kilo....nie wiem co to bedzie przed zabiegiem...myslalam zeby wyslac tam meza ale w domu chyba bym nie dala rady siedziec...chcialam rzucic palenie ale w tej sytuacji chyba bym sie wykonczyla totalnie...nie potrafie wyluzowac,hmm...:-